בדיקה MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה MRI
    שמואל
    31/08/2014

שלום דר יש בדיקה נוספת MRI רוש לפני 4 שנים עברתי תיפול רדיוכירוגיה רוש בגת המחלתי מיצד שמול הנגע או מניגיומה יש תצלום אחד של MRI הים הכתם הלבן או אנגע בבקש הים ניתן לקבל הסברר תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה MRI

הוספת תגובה

• בדיקה MRI - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    31/08/2014

אנא פנה לרופא שטיפל בך. אני משוכנע שישמח להשוות בין הצילומים ולהסביר את מצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תודה דר

שמואל
    31/08/2014

תודה דר ניקבע לי תור למרפה נירוכירוגיה גב בהדסה לחודש דצמבר לא נעמר לי מי הרופה אני גם מוזמן לדר שפיגלמן מי שיבא לחודש דצמבר למעכב של רוש אני רק ביקשתי הים אתמונה ששלחתי של MRI רוש הכתם הלבן זה ענגה לחכות במתך עד דצמבר לחן שאלתי דר סליחה הים אפרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תודה דר - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    31/08/2014

לא הפרעת כלל. צריך להבין שלא ניתן לתת תשובה על סמך צילום אחד אלא צריך לבדוק את כל הצילומים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו