מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףתהילה20/01/2015
שלום רב,
בעבר היה לי גידול בעין ולאחר מכן גידול בראש.
עברתי ניתוח שהשאיר אותי חצי משותקת והגידול עדיין נשאר בראש.
ידוע לי שהוא גודל, ידוע לי שהמצב שלי לא טוב.
עברתי בדיקת אמ אר איי לפני כמה חודשים ועכשיו שוב אמ אר איי.
אנא עזרו לי בהבנת המוגים ואת עמדתי עד שאגיע לתור לרופא שלי .
מודגם תהליך האדרתי גדול שמרכזו בקליבוס, מתבלט אחורית קדמית ולצידי הקליבוס. בצידו הקדמי מספר אזורים ציסטיים.
מידות התהליך בסביבות 70*49 מ"מ במישור האקסיאלי.
התהליך מערב את הסנוסים הקברנונים ועוטף את עורקי הקרוטיס דו"צ, בולט יותר הספנואידלים עם מעורבות שלהם. התבלטות לאפקס הארובה הימני עם מעורבות תעלת עצב הראיה.
תעלת עצב הראיה השמאלית ככל הנראה חופשית.
מאחור התהליך מתבלט כלפי הפונס דוחק את העורק הזילרי עם זנב דורלי שנמשך לתך תעלות השמע הפנימיות דו"צ (בעיקר מימן) וכלפי הפורמן של עצב 12 לפוסה אינפרא טמפורלית מימין.
שינויי לאחר ניתוח באזור טמפורלי ימני.
הרחבה של חדרי המח ניכרת בעיקר לטרלי ימני גברה בהשוואה לבדיקה קודמת.
שינויים צרבלרים בעמדה תקינה.
שינויי סיגנל היפראנטנסים בהיקף החדרים הלטרלים.
אין עדות לשינויי סיגנל בגזע המוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק05/02/2015הי תהילה,
אני מצטער אבל לא ניתן לדון בלי לדעת מה ממש היה בניתוח ואיך הצילומים נראים ביחס להדמיה קודמת.
חייבים להתייעץ עם המנתח. לא ניתן לייעץ למקרה כה מורכב דרך האתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)