בדיקה MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה MRI
    שמואל כהן
    01/03/2015

שלום היום ביקרתי במרפאה של הדסה בנירוכירוגיה דר מר לצערי לא כיבלתי יכס טוב מי הרופא אני 34 שנים מבקר במרפאות חוץ בגלל המחלה הקשה שליNF1 עד שלא ביקשתי בבכשה תיבדוק שוב את המסמחים ואת הדמיה של MRI עז ידברר לו שאני צודק במה שאני מרגיש היתה לי הפניה למרפאה של רופא בכיר מיהדסה לא מספיק לכרו ינוח של בדיקה צריך לבדוק את הדמיה שח MRI חבל אני חזרתי בארגשה לא טוב מי היחס שקיבלתי לסיכום אני מוזמן אלב בעוד למרפאה לאחלתה של ניתוח ש אני מצתאר שאני פונה אין הרגשה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה MRI

הוספת תגובה

• בדיקה MRI - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    03/03/2015

הי שמואל
    מצטער על החוויה שעברת. אשמח אם תתקשר לזימון תורים ותבקש שיצרפו אותך למרפאתי ביום א הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמואל כהן
    04/03/2015

תודה דר אני קודם צריך לחזור לדותן ול לוסוס ואחר לחזור לנירוכירוגיה לאחלית הים מנתחים [ תמיד טוב לבדוק את הבדיקה MRI לא ליסתמך אל מפאנך אפילו שה זה פרופסור גומרי צריך לשמוע את תלנוה של החולה תודה דר חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו