מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה MRIשמואל כהן01/03/2015
שלום היום ביקרתי במרפאה של הדסה בנירוכירוגיה דר מר לצערי לא כיבלתי יכס טוב מי הרופא אני 34 שנים מבקר במרפאות חוץ בגלל המחלה הקשה שליNF1 עד שלא ביקשתי בבכשה תיבדוק שוב את המסמחים ואת הדמיה של MRI עז ידברר לו שאני צודק במה שאני מרגיש היתה לי הפניה למרפאה של רופא בכיר מיהדסה לא מספיק לכרו ינוח של בדיקה צריך לבדוק את הדמיה שח MRI חבל אני חזרתי בארגשה לא טוב מי היחס שקיבלתי לסיכום אני מוזמן אלב בעוד למרפאה לאחלתה של ניתוח ש אני מצתאר שאני פונה אין הרגשה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה MRI - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק03/03/2015הי שמואל
מצטער על החוויה שעברת. אשמח אם תתקשר לזימון תורים ותבקש שיצרפו אותך למרפאתי ביום א הקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שמואל כהן04/03/2015תודה דר אני קודם צריך לחזור לדותן ול לוסוס ואחר לחזור לנירוכירוגיה לאחלית הים מנתחים [ תמיד טוב לבדוק את הבדיקה MRI לא ליסתמך אל מפאנך אפילו שה זה פרופסור גומרי צריך לשמוע את תלנוה של החולה תודה דר חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)