עצה דחופה בנושא ליפומה במוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה דחופה בנושא ליפומה במוח
    יוכי
    03/05/2015

שלום אני בת 33 , מזה 3 שבועות רצוף שיש לי מיגרנה חזקה בחצי ראש ימני (מתגברת בזמן שאני מתכופפת) והכאב הוא גם בחלק האחורי של הראש בצד ימין מעל הצוואר. שלחו אותי לסיטי ראש וזו התוצאה:
    בסריקה בחלון המוחי:
    מודגמת ליפומה גדולה, כנראה מקורו חלק הצרבלרי של הפלאקס נכנסת לכוון הגומה האחורית מפרידה בין הוורמיס במידת מה וההמיספרה הימנית של המוחון וגזע המוח נגמרת בפלאקס. לא נותנת אפקט מסה על חדר המוח הרביעי וגם לא על הציסטרנות הבזליות

אני מאוד מודאגת ולא יודעת מה זה אומר והאם זה מקור המיגרנות שלי?
    לפני כחודש וחצי עברתי הפלה עם ציטוטק , האם יכול להיות שהכאב ראש נובע מכך? (אני עדיין מדממת )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצה דחופה בנושא ליפומה במוח - תגובה

ד``ר רחל גרוסמן
    03/05/2015

לרוב מדובר בממצא מולד, חובה לראות את ההדמייה עמ לייעץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה דחופה בנושא ליפומה במוח

יוכי
    03/05/2015

האם את מקבלת באופן פרטי? או יכולה להמליץ לי על רופא/ה טוב באזור חיפה והסביבה?
    האם לחכות עד שההורמון שלי ירד כדי לוודא שהכאב ראש לא נובע מההורמון בטא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה דחופה בנושא ליפומה במוח - תגובה

ד``ר רחל גרוסמן
    03/05/2015

המרפאה שלי בתל אביב. בכל מקרה בררי עם גניקולוג לגבי תופעות לוואי אפשריות של הטיפול שקיבלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

יוכי
    03/05/2015

אני מחכה עוד שבוע לראות אם הדימום יפסיק (בהמלצה שלו) ואם לא הוא מעוניין לעשות גרידה. בכל אופן הוא אמר שלדעות אין קשר בין ההפלה לכאבי ראש שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו