מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח מניגיומה בראשסימה28/05/2015
ד"ר אייל יצחייאק שלום,
עברתי ניתוח מניגיומה בצד השמאלי של הראש. לאחר הורדת התפרים יצא לי ה- CSF לאורך כל אזור הניתוח. לאחר ניקוז של 3 ימים חזר שוב ה-CSF בחצי הגודל ושוב עברתי ניקוז ל 7 ימים. נכון להיום חזר לי שוב ה-CSF במחצית הגודל.
ברצוני לדעת האם ה-CSF יכול להתנקז בגוף מבלי לעשות שוב ניקוז? או שיש אופציה אחרת ולחכות? השאלה כמה זמן?
כמו כן יש לי להגיע אליכם ל-MRI ב-10.6, האם יש אפשרות לראות מהיכן יוצא ה-CSF?
ברצוני לידע שאני בהריון ועברתי את הניתוח בזמן ההריון.
וכמו שהבטחתם ניפגש בשמחות בחוץ ולא שוב בבית החולים.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מניגיומה בראש
סימה01/06/2015למה לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
סימה03/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי? - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק08/06/2015הי סימה,
מצטער שטרם עניתי,
במידה והפצע נפוח שוב אנא תאמי תור בהקדם לרופא המנתח שלך.
במידה והפצע דולף יש להגיע למיון בדחיפות.
בהחלט יש סיכוי טוב שספיגת הנוזל תסתדר ללא ניקוז.
בהצלחה
אושר ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מניגיומה בראש- M.R.I
סימה11/06/2015ד"ר אייל יצחייאק שלום,
אתמול בשעה 22:00 בלילה עברתי בהדסה עין כרם M.R.I. יש לי דיסק אך אין לי דרך להעבירה. ניתן להסתתכל בקובץ באתר שלכם TZFONI SIMA. אשמח לדעת האים הבליטה (CSF) בצד שמאל בראש תרד מעצמה? או שצריך לעבור ניקוז (הניקוז האחרון היה לפני כמעט חודשיים). להזכירך כבר עברתי 2 ניקוזים ואני בהריון בחודש השבעי.
הנוירולוג חורי מהדסה הר הצופים אמר לי שכדאי לעבור את הניתוח הקיסרי בהרדמה מלאה בגלל הראש ובגלל הניקוזים שעברתי. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מניגיומה בראש- M.R.I - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק11/06/2015הי סימה
קשה לי מאוד לתת עצות מבוג זה באינטרנט.
אנא תאמי תור למרפאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)