מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש במשך שנההדר17/07/2015
לפני כשנה החלו לי כאבי גב מאוד חזקים . פניתי למוקד ונתנו לי טיפול בארקוקסיה . יומיים לאחר מכן החלו כאבי ראש חזקים מאוד שנעלמים בשכיבה. פניתי למיון ואחרי ניקור מותני וסיטי אבחנו דלקת קרום המוח ויראלית. במהלך האשפוז שהיה במשך 10 ימים לא חל שיפור גדול במצבי ושוחררתי עם הכאבי ראש הבייתה. מאז סובלת מאוד מכאבי ראש כאבי צוואר שמקרינים לידיים ולכתפיים מעין תחושת צריבה. אושפזתי שוב אחרי ביצוע mri שהראה שיש לי האדרה דורלית מעט בולטת..בטענה שצריך לעשות לי blood phatch אך לבסוף שוחררתי ללא ביצוע הניתוח מאחר והמרדימים היו סבורים שזה איננו המקרה. מאז ממשיכה לסבול מכאבי ראש מטופלת אצל נוירולוג פרטי בכיר שניסה איתי כבר הכול אינדוביס בקלוסל לורפרסור אלטרולט וכלום פשוט לא עוזר. כרגע אני עדיין עם לורפרסור אלטרולט ואינדוביס ללא הקלה. השאלה שלי היא כזו- בניתוח הmri נרשם גם שיש לי בגובה 5-6 c בקע דיסק לאחור עם סימני לחץ על השק והחוט. ובגובה d 5-6 בקע דיסק מרכזי עם לחץ על השק והחוט , האם זו יכולה להיות הסיבה לכאבי הראש?! אולי נוצר שם איזה חור הגורם לדליפה של נוזל עמוד השדרה? החיים שלי ניהיו פשוט בלתי נסבלים. אדגיש שוב שהכאבים נעלמים בשכיבה ומתגברים עוד יותר בהתכופפות בעמידה בצחוק בהתרגשות...ואם זה אכן יכול לגרום לכאבי ראש מה הטיפול ?! תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
הדר21/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו...
הדר22/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש במשך שנה - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק26/07/2015לדעתי אין קשר בין כאבי הראש לפריצות הדיסק.
באשר לכאבי הראש יש לשקול ביצוע MRI נוסף ובדיקה אחריו אצל נוירולוג ונוירוכירורג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)