ציסטה בכורואיד פלקסוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בכורואיד פלקסוס
    שלי
    13/08/2015

לפני כחודשיים ביצעתי בדיקת mriוזאת לאחר שהיו לי כאבים חזקים בראש+נימול בחצי פנים מימין וביד ימין.
    בבדיקה נראה כי ישנה ציסטה בכורואיד פלקסוס בחדר מימין שמרחיבה מעט את הטריגון. הייתי אצל נוירוכירורג שאמר לי לי שככל הנראה הממצא מולד וכי אין לו משמעות קלינית והתסמינים שהרגשתי מעידים על מיגרנות ושפשוט אשכח מזה ואמשיך הלאה וכי גם אין צורך במעקב אחר הממצא. ניסיתי לבדוק באינטרנט על הצסטה הזאת וזה מופיע רק בהקשר של עוברים שטרם נולדו. היתכן שזה מולד ופשוט נשאר שם? האם ציסטה בכורואיד פלקסוס זאת ציסטה קולואידית או שאלו שני דברים שונים?אני נורא מודאגת ושוקלת אם ללכת לחווד נוספת.
    ממתינה לתשובה
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה בכורואיד פלקסוס

הוספת תגובה

• ציסטה בכורואיד פלקסוס

שלי
    14/08/2015

בהקשר של השאלה, אציין שאני בת 34.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה בכורואיד פלקסוס

שלי
    17/08/2015

עוד לא עניתם לי על השאלה...
    אשמח לקבל מענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה בכורואיד פלקסוס - תגובה

ד``ר רחל גרוסמן
    02/09/2015

זהו אכן לרוב ממצא מולד. שונה מציסטה קולואידית. אינו מצריך טיפול ברוב המקרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו