מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידול מוחי מסוג GBMרונית ממוצקין15/05/2008
שלום רב, בנוב' 07 התגלה במוחי גידול סרטני מסוג GBM באונה הימנית של המוח שהקרין על כל הפלג השמאלי של גופי מכף רגל עד ראש. עברתי ביופסיה בבי"ח הדסה ואח"כ המשך הטיפול הועבר למח' האונקולוגית ברמב"ם, שם אני מטופל עד היום. עברתי חודש וחצי של הקרנות + כדורי טמודאל. לאחר מכן נעשה MRI גילו כי הגידול גדל וישנם מוקדם מואדרים נוספים. הוחלט על שלב שני, הכולל 3 מחזורים חודשיים היינו, כל חודש משך 5 ימים נטילת כדורי טמודאל במינון שהתחיל ב - 200 מ"ג ליום לאחר מספר ימים יש לבצע ב. דם, אח"כ מנוחת הגוף למשך 23 ימים (להמשיך ליטול את הכדורים הקבועים האחרים), ובסוף כל חודש ביקורת במח', כך משך 3 חודשים. המחזור השני קיבלתי מינון של 320 מ"ג והמחזור האחרון אותו עברתי לפני מספר ימים היה 420 מ"ג. במקביל הופנינו לאיבחון מולקולרי בבי"ח הדסה ואנו ממתינים לתשובה. MRI נקבע לסוף חודש זה על מנת לראות אם השלב השני, עבר בהצלחה. אני מרגיש חולשה, נפיחות בגוף (לוקח גם סטרואידים וכדורים נגד אפילפסיה). כמו כן נפוחות לי הרגליים. שאלתי היא, האם ניתן לומר כי טיפול זה הוא האופטימלי? והאם קיימים טיפולים נוספים שיכולים לעזור לי, ומהם? אודה על תשובתכם, ערב טוב ומבורך, בתודה סמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסמי שלום,
ד''ר עוזי בן דוד25/05/2008הטיפול שתארת הינו הטיפול המקובל והמיטבי לפי שעה במחלתך.
ישנם טיפולים ניסיוניים הניתנים בעיקר בזמן וסביב ניתוח ולגביהם ניתן להתעניין אם תהיה מועמד לניתוח נוסף.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
רונית ממוצקין30/05/2008לפי מה שהבנתי מהרופא אין סיכוי שינתחו אותי כי זה יכול לשתק את כל צד שמאל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
רונית ממוצקין30/05/2008לפי מה שהבנתי מהרופא אין סיכוי שינתחו אותי כי זה יכול לשתק את כל צד שמאל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)