טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום כבר כמה חודשים יש לי תופעה מוזרה של כאב ראש אחורי והתופעה הזאת מתחילה בד"כ אחרי ארוחה ובעיקר בצהריים שמתי לב שאם אני אוכלת דברים חמוצים ומלוחים כמו סלט או מאכלים שיש בהם מלח (למרות שאני לא מרבה לישתמש במלח הרבה וכמעט ולא אוכלת חטיפים) ואז אחרי הארוחה זה מתחיל מאחורי הראש למטה (למעמים יותר בצד שמאל) כמו דופק כזה ואז זה מתגבר למשך כמה שעות עד שאני לוקחת כדור הגעתי למצב שאני לפעמים מפחדת לאכול ארוחות גדולות (ואני דיי רזה) יתחלתי גם לשתות כוס מים לפני הארוחה שזה גם משפיע לטובה הפסקתי לאכול דברים שניראים לי חשודים כמו סלק, צנוניות כוסברה הייתה תקופה שגם מלפפונים לפעמים אין לי את זה שבוע שבועיים ואז זה שוב חוזר וזה ממש מטריד ולא מבינה למה דווקה אחרי ארוחה ולמה מאחורי הראש האם זה קשור לייתיבשות יש הסבר לתופעה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר