מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי מנינגיומה פרונטליתת10/12/2016
שלום גילו אצלי מנינגיומה פרונטלית (פטריונלית) גדולה שמאלית מסוידת בחלקה,
שכנראה גדלה כנראה שמשך 15-20 שנה, בגודל
בגודל 3.4x3.6x4.3 ס"מ , שלוחץ על רקמת המוח הפרונטלית משמאל,
אני בת 60 , ומעדיפה לעשות ניתוח בהקדם האפשרי,כי הגידול מפחיד אותי אם ייגדל או יהיו סיבוכים,
כרגע אחד הרופאים המליץ לעבור ניתוח מהר , ואחד שהוא מומחה ממליץ לחכות חצי שנה ולעשות MRI , כדי לראות את הקצב גדילה , ואני רוצה להתחיל את התהליך כמה שיותר מהר כדי שלא יהיו סיבוכים , מה עדיף לעשות , לחכות חצי שנה או להחליף רופא שאולי יעשה את זה יותר מהר?
מה ההשלכות של לעשות את הניתוח לעומת לחכות עם זה? האם עדיף לחכות כי אם הוא יידע את הקצב וייקבע טיפול יותר טוב בזכות זה?
אחרי הניתוח הניורוכירורגי כנראה צריך לעבור הקרנות קצת,
הבנתי ש מאיץ קווי של novalis שיש באיכילוב עדיף על gamma knife
האם אחרי הניתוח אני ייתפקד כמו היום , או שזה יכול לפגוע בחלק מהתפקודים? מה הסיכונים? אולי אם הגידול לא ממהיר , עדיף לחכות ולא לעשות ניתוח? יכול להיות סיבוכים?
כמה זמן לוקח כל הטיפולים ביחד וההחלמה? האם אני יוכל למשל לנהוג אחרי זה , או להישאר בבית עד שיחלים הכל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
ת10/12/2016הבנתי שלחברות ביוטק יש אולי גם כמה טיפולים בתחום?
האם משהו מהם מומלץ?
amgen imlygic
kite pharma kite-439
genentech zelboraf
ויש עוד טיפולים של
array biopharma
lion biotechnologies
immonocore* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנינגיומה פרונטלית
ד``ר רחל גרוסמן11/01/2017כעיקרון ההמלצה לנתח מנינגיומה שהינו גידול שפיר במהותו היא במקרה בו קיימת גדילה במעקב או שגורמת להופעת סימפטומים נוירולוגים כתוצאה מלחץ הגידול על רקמת המוח. במידה והכריתה הניתוחית היא שלמה לרוב לא נחוץ לטפל בקרינה לאחר הניתוח ומספיק מעקב בלבד. מעבר לכך ע'מ לענות על כל השאלות שהועלו - עלי לראות את ה MRI .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)