טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחר כמה ימי אשפוז הומלץ על נתוח מצורף mri התסמינים שלי תחושת חשמל ביד שמאל כאבים ליד הצוואר ובמרפק כאב חזק אינני יודעת אם מקרי כשהתחילו הזרמים ביד פתאום לא יכולתי להתאפק במתן שתן אפילו דק נאמר לי שללא נתוח המצב יכול להדרדר ולהיות נזק בלתי הפיך אנא התיחסותך האם לפי האם אר איי אני צריכה נתוח ומה הדחיפות תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הבדיקה מדגימה לחץ שורשי ולא לחץ על חוט השדרה. הצורך בניתוח יקבע לפי מידת הסבל שלך. בכל מקרה אם אינך משתתקת מיום ליום אין צורך בניתוח דחוף. על מנת לחוות דעה איכותית יותר יש להיבדק ולהעריך את הMRI במרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר