אחרי ניתוח ו mri נוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח ו mri נוסף
    אילן
    04/05/2018

שלום ב10 לאוקוטבר עברתי ניתוח שדרה צוורי עקב מילופתיה אצל אורתןפד בקרע סוכרת ודלקת מפרקים פסוראטיסית שמטופלת ביולוגית לטענת האורתפד שניתח אותי הסביר שלוקח זמן שיעבור אני עדיין סובל יש לציין אני תבעתי ביטוח לאומיץהשאלה היא כזאת האם תוכל להסביר לי מה הmri אומר לאחר הניתוח.
    פחת לחץ על חוט השדרה בc5 c6 שנגרם על ידי בלט דיסקלי אחורי ורטרוליזטזיס של c5
    האות הגבוה בסדרת t2 בחלקו השמאלי של החוט בגובה c5/6 גבר כביטוח למיאלופתיה בנוסף הופיע הפעם אות גבוה בt2 בחלקו השמאלי של החוט c6\7
    בלט דיסקלי קטן לצד ימין c3\4 אוסטיאופיט קטן לצד שמאל c3\4
    אוסטיאופטיים לטרלים בc4/5 יותר בולטים משמאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח ו mri נוסף

הוספת תגובה

• MRI לאחר ניתוח

פרופ` אייל יצחיאק
    05/05/2018

תוצאות הבדיקה הן ששוחרר הלחץ מחוט השדרה בגובה הניתוח. קיים נזק לחוט השדרה בגובה הניתוח. נזק שהיה טרם הניתוח. יש נזק גם בגובה 6-7.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

אילן
    05/05/2018

אז מה הפתרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אילן

פרופ` אייל יצחיאק
    05/05/2018

קשה לתת פיתרון בלי בדיקה של ההדמיה ובדיקה שלך.
    נראה כי הפתרון תלוי בזמן ולקוות שתשפר. בהחלט ייתכן שהמצב ישאר כמו שהוא. זכור כי מטרת הניתוח היתה למנוע הידרדרות עתידית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו