אקוסטיק נוירומה גידול פעיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקוסטיק נוירומה גידול פעיל
    מיכל
    12/06/2018

אני בת 43 נשואה +3 . יש לי אקוסטיק נוירומה. עברתי הקרנות לפני כשנה. למרות זאת הגידול גדל מעט והיה לי אירוע של נפילת שמיעה פתאומית לפני מספר ימים. אני עם קורטיזון במינון גבוה והשמיעה חזרה. השאלה מדוע הגידול פעיל למרות ההקרנות.

האם יתכן שההקרנות הצליחו ולמרות זאת הגידול גדל והתרחש אירוע של נפילת שמיעה זמנית? אצייו שביום שזה קרה הרגשתי לחץ באוזן, כאילו שהיא מלאה בנוזלים וטינטון. עברתי בדיקת שמיעה שהראתה על ירידה בתדרי הביניין עד 50. אחרי מספר ימים עם קורטיזו במינון גבוה השמיעה חזרה לגמרי לפי הרגשתי.

האם במקרה כזה עושים שוב הקרנות או חלילה ניתוח? מה הסיכוי לשמור על השמיעה ועצבוב הפנים בניתוח כזה? מה הסיכונים בניתוח כזה? האם יש סיכון של מוות חלילה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי מיכל

פרופ` אייל יצחיאק
    16/06/2018

לעיתים לאחר הקרנות הגידול ממשיך לגדול ואחר כך מצתמק, לעיתים ממשיך לגדול ואז יש לנתח.
    אנא חזרי אל הרופא המטפל שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו