מיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה
    להלה
    19/07/2008

לפני כמה שנים החלו אצלי התקפים שבתחילתם הייתי רואה אור לבן ולאחר מכן היה מגיע כאב ראש נורא נורא חזק... הרופא לא בדק אותי ולא כלום פשוט יישר אמר לי את סובלת ממיגרנות לאחר מכן רשם לי "מיגרלב" או משו בסגנון זה היה ממזמן לא זוכרת את השם המדויק. בכל מקרה עברו בערך כ3 שנים שבמהלכם אני סובלת מכאבי ראש בלתי נסבלים...אך הבעיה שבזמן האחרון זה רק מחמיר לדוגמא אם אני שוכבת ולאחר מכן אני קמה אני רואה יישר אור לבן אני לא יכולה לעבוד ממצב שכיבה לישיבה או לעמידה בלי לחכות לפחות דקה עד שהאור הלבן יעלם ואני יוכל לראות שוב... כל פעולה רגילה ויומיומית אצלי היא עורכת הרבה יותר זמן בגלל האור הלבן הזה שמלווה בכאבי ראש בלתי פוסקים. בנוסף התחלתי לקחת גלולות בזמן האחרון...בכל מקרה האם זה באמת מיגרנות או שיש סיכוי שזה משו אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה

הוספת תגובה

• הדמית ראש

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    22/07/2008

האם בוצעה הדמית ראש?
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא...

להלה
    23/07/2008

אבל מה לדעתך זה יכול להיות? אני יודעת שקשה להגיד על זמך הודעה בלבד אבל אני רוצה לדעת השערות לפחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו