מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנהלהלה19/07/2008
לפני כמה שנים החלו אצלי התקפים שבתחילתם הייתי רואה אור לבן ולאחר מכן היה מגיע כאב ראש נורא נורא חזק... הרופא לא בדק אותי ולא כלום פשוט יישר אמר לי את סובלת ממיגרנות לאחר מכן רשם לי "מיגרלב" או משו בסגנון זה היה ממזמן לא זוכרת את השם המדויק. בכל מקרה עברו בערך כ3 שנים שבמהלכם אני סובלת מכאבי ראש בלתי נסבלים...אך הבעיה שבזמן האחרון זה רק מחמיר לדוגמא אם אני שוכבת ולאחר מכן אני קמה אני רואה יישר אור לבן אני לא יכולה לעבוד ממצב שכיבה לישיבה או לעמידה בלי לחכות לפחות דקה עד שהאור הלבן יעלם ואני יוכל לראות שוב... כל פעולה רגילה ויומיומית אצלי היא עורכת הרבה יותר זמן בגלל האור הלבן הזה שמלווה בכאבי ראש בלתי פוסקים. בנוסף התחלתי לקחת גלולות בזמן האחרון...בכל מקרה האם זה באמת מיגרנות או שיש סיכוי שזה משו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדמית ראש
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון22/07/2008
האם בוצעה הדמית ראש?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
להלה23/07/2008אבל מה לדעתך זה יכול להיות? אני יודעת שקשה להגיד על זמך הודעה בלבד אבל אני רוצה לדעת השערות לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)