מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה אל נוזלים בראשאושר מוצפי24/07/2008
שלום יש לי שאלה..מקווה שתכול לעזור לי אחיינית שלי ילדה ילד לפני כ-3 חודשיםבהריון היו המון חחשות בקשר להריון הזה במהלך ההריון אמרו לה שיש חששות שהילד יצא עם ראש גדול בקיצור היה כבר סוף ההריון ואמרו שיש הצתברות של מי שפיר. הילד יצא עם ראש גדול יותר ממידים שצריך להיות לתינוק אחרי הלידה(נולד בניתוח קיסרי) לאחר הלידה שלחו אותם לעשות בדיקות ואולטרסאנד ובאולטרוסנאד האחרון גילו שיש לילד נוזלים בראש בעקבות זה שלוחים אותם לעשות צילום MRI כתצאות של הבדיקה שנשלחו לעשות יגיעו אנחנו מאוד מקווים שהילד לא היצטרך להעשות איזה ניתוח לפי מה שאנחנו יודעים ושמענו שיש לזה השלחות לגבי התפתחות שיכולים לפגוע בו שכלית או מוטוריקה אינו רוצים לקבל חוות דעת יותר מפורטת לגבי המצב הקיים כרגע מרופא בכיר או מרופא מוסמך או רופא שמתמצא בכל הבעיות הללו הייתי רוצה שיתנו לי מידע יותר מפורטת ומדיוק לגבי המצב אנחנו נמצאים בחששות רבות ופחדים בגללו בריאותו של הילד. אשמח אם תוכל להענות בהקדם ההאפשרי. בתודה איריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיריס שלום
ד''ר עוזי בן דוד26/07/2008כדי לעזור לך במדיום זה רצוי למסור מהלך הריון גיל ומשקל לידה, היקפי ראש בלידה וכעת, הערכת נוירולוג ילדים וכמובן תוצאות ההדמיה (אם ניתן ה- MRI).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)