כאב ראש בצד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש בצד ימין
    אני
    01/08/2008

שלום רב למומחים, אני בחור בריא בן 23. לפני 3 ימים הייתה לי הפרעה בראייה בזמן למידה למבחנים, כל היום לא שתיתי והיה יום חם וכאשר שתיתי הרבה הבעיה נעלמה כלא הייתה. לא היה לי אז כאב ראש או כל דבר אחר. ביום למחרת היה לי כאב ראש בצד ימין של הראש לקחתי אקמול והוא הלך תוך חצי שעה. היום בבוקר כאב הראש חזר, ההרגשה היא יותר הרגשה של לחץ באזור זה. יש לציין שאתמול היה לי מבחן וממש הצלחתי בו וזאת אחרי כאב הראש הראשון. ממה זה יכול לנבוע? האם מכת חום יכולה לגרום לכאב ראש למספר ימים?האם לחץ מבחנים יכול לגרום לזה (למרות שאני לא מאוד לחוץ)? מה עליי לעשות? כי יש לי מבחנים נוספים ואני חייב להתרכז. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש בצד ימין

הוספת תגובה

• שלום רב

ד''ר עוזי בן דוד
    03/08/2008

מתאורך , יתכן שכאב ראש בצד ימין ערב המבחן יכול להיות מתכון להצלחה....
    אם כאב הראש שלך חוזר ומתמשך גם מעבר לסיבות בנליות של מתח או יובש , פנה לנוירולוג לצורך ברור סיבתו.
    בברכה ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    04/08/2008

קודם כל תודה רבה על המענה. כאב הראש פסק, אבל כאשר אני ישן וקם אני חש מין כובד מסויים בראש, וזה מתחיל להרגיש לא נורמלי כי זה נמשך שבוע שלם. אבל בכל זאת אני כל השבוע לומד זמנים ממושכים מהבוקר עד הלילה, האם יכול להיות שהמוח שלי מתעייף? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה להמשך

ד''ר עוזי בן דוד
    09/08/2008

יתכנו כאבים או תחושת מתח/כובד בקרקפת בעקבות מאמץ של ריכוז ממושך, מציע לפנות לפורום נוירולוגי בכ"ז כדי להמשיך "לדון" במיחושים הנ"ל.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו