מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה של סיטי אנגיוזמן יקר25/09/2008
שלום אני בן 39 מתאמן במכון כושר כבר 10 שנים או יותר אני סובל מלחץ בראש בזמן אימון או פעילות ספורט או מאמץ כל שהוא אפילו אחרי אוכל לחץ וסחרחורות היום לקחתי את עצמי ליידיים ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות הכל יצא תקין חוץ מבדיקת סיטי אנגיו ששם ראו עורק אחד מבין הארבעה האחורי שבהם שהוא צר מהאחרים והמעבר דרקו כנראה לא תקין כמו השלושה האחרים בבדיקה לא יודעים אם זה מאיכות לא טובה של הצילום או אולי שקית קטנה שגדלה בעורק בבדיקה כתבו שהתשובה תקינה ואין חשיבות לבעיה האם אכן ניתן לשלול אפשרויות של סכנה? או האם יש קשר לתלונות שרשמתי? מה כדאי לעשות? מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
יחיא26/09/2008והאים אני יכול להמשיך בספורט שאני עושה למרות הלחץ שיש לי בזמן האימון (כבר 10 שנים חייב לציין)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מאיר,
פרופ` אייל יצחיאק27/09/2008נראה כי מדובר בממצא מקרי שאינו קשור לכאבי הראש, אך על מנת לאשר זאת יש לפנות לנוירולוג, להיבדק על ידו ואז יהיה ניתן להחליט באשר להמשך הפעילות הגופנית ולטיפול הנדרש.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)