תשובה של סיטי אנגיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה של סיטי אנגיו
    זמן יקר
    25/09/2008

שלום אני בן 39 מתאמן במכון כושר כבר 10 שנים או יותר אני סובל מלחץ בראש בזמן אימון או פעילות ספורט או מאמץ כל שהוא אפילו אחרי אוכל לחץ וסחרחורות היום לקחתי את עצמי ליידיים ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות הכל יצא תקין חוץ מבדיקת סיטי אנגיו ששם ראו עורק אחד מבין הארבעה האחורי שבהם שהוא צר מהאחרים והמעבר דרקו כנראה לא תקין כמו השלושה האחרים בבדיקה לא יודעים אם זה מאיכות לא טובה של הצילום או אולי שקית קטנה שגדלה בעורק בבדיקה כתבו שהתשובה תקינה ואין חשיבות לבעיה האם אכן ניתן לשלול אפשרויות של סכנה? או האם יש קשר לתלונות שרשמתי? מה כדאי לעשות? מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה של סיטי אנגיו

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

יחיא
    26/09/2008

והאים אני יכול להמשיך בספורט שאני עושה למרות הלחץ שיש לי בזמן האימון (כבר 10 שנים חייב לציין)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מאיר,

פרופ` אייל יצחיאק
    27/09/2008

נראה כי מדובר בממצא מקרי שאינו קשור לכאבי הראש, אך על מנת לאשר זאת יש לפנות לנוירולוג, להיבדק על ידו ואז יהיה ניתן להחליט באשר להמשך הפעילות הגופנית ולטיפול הנדרש.
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו