מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות וחוסר שיווי משקלזמן יקר02/10/2008
שלום רב בהמשך לשאלתי מטה (תשובה של סיטי אנגיו) יש לי עוד שאלה האם יכול להיות קשר בין בעיית זרימת דם של אי ספיקת ורידים ברגליים לבעיית זרימת דם למוח עקב חסימה קלה בעורק ובכלל האם לשתיהם יש קשר לסחרחורות וחוסר שיווי משקל ולחץ בראש בזמן מאמץ ופעילות גופנית? אני רץ מרופא לרופא כבר חצי שנה ואף אחד לא נותן לי תשובה מה מקור הבעיה ומה הטיפול ואיזה רופא שייך לתחום אני מאד מתוסכל מבולבל ולא יודע למי עוד לפנות התחלתי מרופא משפחה המשכתי עם רופא אאג משם הוקפצתי לקרדיולוג שהעביר אותי לכלי דם ומשם הועברתי לנוירולוג שפענח את סיטי אנגיו שעורק אחד לא נראה דומננטי כנראה צר במעבר אין לזה חשיבות רבה המליץ על מעקב ואני נשארתי עם סחרחורות חוסר שיווי משקל ולחצים בזמן מאמץ עם מנוי למכון כושר בהקפאה.יש לציין שכל הבדיקות פרט לסיטי יצאו תקינות אולי אתה תוכל לעזור לי? תודה מראש .מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מאיר,
פרופ` אייל יצחיאק05/10/2008אי ספיקת ורידי הרגליים היא הפרעה במערכת של כלי הדם הורידיים.
הפרעה בזרימת הדם למח נגרמת כתוצאה מהפרעה במערכת כלי הדם העורקיים.
מדובר בשתי מערכות שונות ובשתי הפרעות שונות לחלוטין.
לדעתי יש להמשיך במעקב נוירולוג.
שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)