סחרחורות וחוסר שיווי משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות וחוסר שיווי משקל
    זמן יקר
    02/10/2008

שלום רב בהמשך לשאלתי מטה (תשובה של סיטי אנגיו) יש לי עוד שאלה האם יכול להיות קשר בין בעיית זרימת דם של אי ספיקת ורידים ברגליים לבעיית זרימת דם למוח עקב חסימה קלה בעורק ובכלל האם לשתיהם יש קשר לסחרחורות וחוסר שיווי משקל ולחץ בראש בזמן מאמץ ופעילות גופנית? אני רץ מרופא לרופא כבר חצי שנה ואף אחד לא נותן לי תשובה מה מקור הבעיה ומה הטיפול ואיזה רופא שייך לתחום אני מאד מתוסכל מבולבל ולא יודע למי עוד לפנות התחלתי מרופא משפחה המשכתי עם רופא אאג משם הוקפצתי לקרדיולוג שהעביר אותי לכלי דם ומשם הועברתי לנוירולוג שפענח את סיטי אנגיו שעורק אחד לא נראה דומננטי כנראה צר במעבר אין לזה חשיבות רבה המליץ על מעקב ואני נשארתי עם סחרחורות חוסר שיווי משקל ולחצים בזמן מאמץ עם מנוי למכון כושר בהקפאה.יש לציין שכל הבדיקות פרט לסיטי יצאו תקינות אולי אתה תוכל לעזור לי? תודה מראש .מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי מאיר,

פרופ` אייל יצחיאק
    05/10/2008

אי ספיקת ורידי הרגליים היא הפרעה במערכת של כלי הדם הורידיים.
    הפרעה בזרימת הדם למח נגרמת כתוצאה מהפרעה במערכת כלי הדם העורקיים.
    מדובר בשתי מערכות שונות ובשתי הפרעות שונות לחלוטין.
    לדעתי יש להמשיך במעקב נוירולוג.
    שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו