תשובות של סיטי אנגיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות של סיטי אנגיו
    מאירוביץ
    11/10/2008

ct angiogram of theneck and head was performed in axial progections with sagittal coronal and 3-d reconstructions: the bilateral cervical carotid vessels are within normal limits .a dominant right vertebral artery is noted. the left vertebral artery is small with a hypoplastic segment extending from the pica to its connection with the basal artery. the region of the lift vertebral artery is not well seen at its c2 body extend. this may be artifactual however if clinically needed an invasive angiography can be performed for further evaluation. the examination is otherwise unremarkable. אשמח מאד לקבל את חוות דעתך על הבדיקה נא פרט ככל שתוכל אני פשוט צמא להסבר מדוייק שלא קיבלתי האם הבדיקה תקינה בכללית? לקח לי זמן רב להעתיק ואני מקווה שתהיה סובלני לתת מידע נרחב תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובות של סיטי אנגיו

הוספת תגובה

• הי מאיר,

פרופ` אייל יצחיאק
    15/10/2008

כפי שכתבתי לך בפעם שעברה, אנא פנה לנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו