כאבי ראש אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש אחרי ניתוח
    שר
    16/10/2008

לפני שנה עברתי ניתוח להוצאת גידול (אקוסטיק שווארנומה ) מהראש כמה חודשים אחרי הניתוח התחילו לי כאבי ארש חזקים שלא עזבו אותי עד היום , לפני מספר חודשים בישר לי הרופא שכנראה אחד מהעצבים שיושבים על הגולגולת שנפגע כתוצאה מהניתוח לא מצליח להשתקם ולכן כאבי הראש . הוא אמר שבמצב הזה זה נחשב למחלה כרונית . אני אשמח לשמוע את דעתכם הרופאים כמו כן אני אשמח לשמוע על המלצות להקלת הכאבים או למי כדאי לפנות . אם יש גולשים שמתמודדים / התמודדו עם אותה בעיה אשמח מאוד לשמוע תודה מראש לכולם זקוקה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש אחרי ניתוח

הוספת תגובה

• הי שר,

פרופ` אייל יצחיאק
    19/10/2008

לאחר ניתוח מסוג שעברת יכולים להתפתח מספר סיבות לכאב ראש.
    1. לעיתים לאחר ניתוח החולה מתלונן על כאבי ראש ואנו (הרופאים)לא מוצאים את הגורם המדויק.
    2. התפתחות של הגדלת חדרי המח עקב הפרעה בספיגת הנוזלים במח או חסימה במהלך הנוזלים במח.
    3. לעיתים במהלך הניתוח יש פגיעה בעצבים שמעצבבים את הקרקפת או הפנים .

כל כאב הוא בעל אופי שונה וטיפול שונה לכן מומלץ להתייעץ עם הרופא שניתח ויודע מה היה בניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אצלי אותו דבר בדיוק

גרשון
    24/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו