עירפול חולשה ועייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עירפול חולשה ועייפות
    גלית
    19/11/2008

שלום ד"ר מזה כמה שנים טובות אני סובלת מתחושת עירפול מטורפת (אני אפילו לא ממש יודעת איך להגדיר את זה) כאילו אני פה ולא פה, במיוחד זה קורה במקומות הומי אדם כמו קניונים וכאלה. בנוסף חולשה גופנית לאחר מאמץ וגם לפעמים סתם ככה, ועייפות כרונית תמידית. כל הבדיקות שעשיתי יצאו תקינות יש לציין שברגע שהתחילו התופעות רופא המשפחה קבע שמדובר בחרדות והתחלתי טיפול בסרוקסט (מזה כ-8 שנים) אבל הכדורים לא משפיעים על התחושות המתוארות ואני די חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות זה מאוד מפריע לי בחיי היוםיום יש לציין שאני בת 33, וחוץ מהתופות הנ"ל בריאה ב"ה אשמח לייעוץ מה אפשר לעשות!!! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עירפול חולשה ועייפות

הוספת תגובה

• גלית היקרה

פרופ` אייל יצחיאק
    20/11/2008

לצערי פנית לפורום הלא נכון. אנא פני לפורום המתאים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית

רונית
    22/11/2008

לא יודעת אם קור או לא אבל כשלקחתי סרוקסט הרגשתי תחושת ערפול מוזרה שלא ידעתע להגדיר אותה, ממ שסבלתי מתסכול בגלל זה ועברתי לציפראלקס ומאז זה נעלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רונית

פרופ` אייל יצחיאק
    22/11/2008

כמו שכבר כתבתי, אנא פני לפורום לפסיכיאטריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו