כאבי ראש עזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש עזים
    גל
    27/11/2008

א.נ שלום. אני בן 28 ויש לי כאבי ראש עזים עד הקאות ובחילות טשטושים בראיה ולעיתים רחוקות מאוד גם נרדמים לי אזורים בראש. ברצוני ולציין שאני ישן בערך 7-5 שעות בלילה. אני הפסקתי להתאמן מלפני 4 שנים ועליתי במשקל אני שוקל 105 ק"ג גובה 177(הייתי מתאמן 4 שעות ביום לפני זה הייתי שוקל כ-82 ק"ג).. הלכתי לנירולוג הוא שלח אותי לבדיקת עניים ו CT מח. ביצעתי את הבדיקה בעיין ולא נמצתא שום דבר חריג (אין לחץ ואין נוזלים...). ביצעתי CT עם חומר ניגודי תוך ורידי. התוצאות: אין לראות ממצא מוקדי,סימני אפקט מסה או דימום מוחי. מודגם DVA באונה הפרונטלית שמאל. חדרי מוח תיקניים בגודלם ובמקומם סימטריים. חריצים וציסטרנות תקינים. קו אמצע שמור. מבנה גרמי רגיל. מערות הפנים מאווררות היטב. מרכיבי העצמות הטמפורליות שמורים. סליחה שאני כותב יותר מידי זה קצת מדאיג ויש לי תור לרופא רק בעוד 4 שבועות. ברצוני לדעת 1.מה אומרות התוצאות? 2.מה שמדאיג אותי זה מודגם DVA מה זה? 3.מה ואיך אני צריך לעשות בשביל להפסיק את כאבי הראש? 4.האם הפסקת האימונים וחוסר שעותך שינה גרמו לי לכאבי ראש? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש עזים

הוספת תגובה

• DVA

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    30/11/2008

גל שלום

פענוח CT הינו תקין.

DVA הינו ממצא שפיר,אשר מעיד על וריאציה של מערכת הורידית של המח,אשר אינו בעל משמעות ואינו מסביר את תלונתיך.
    ממליץ להמשיך מעקב אצל נוירולוג,וחזרה לאורח חיים פעיל כמקודם.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

הדר
    01/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו