מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר יצחיאקדליה06/12/2008
התרשמתי מהכנות שבה אתה ממליץ לאנשים ועל כן אני פונה אליך בשאלה שלא בטוח שהיא קשורה לפורום: אני מחפשת מנתח מומחה עולמי עבור אחי צריך ניתוח ארובת העין ועצם הלסת בעקבות תאונת דרכים שקרתה לפני חצי שנה וניתחו אז את ראשו אך את השיחזור לא עשו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שולי,
פרופ` אייל יצחיאק07/12/2008את צריכה מנתח שמתעסק בפלסטיקה של עצמות פנים, בארץ בדר"כ מטפלים בתחום זה מנתחי פה ולסת בחו"ל לעיתים נוירוכירורגים ולעיתים פלסטיקאים. לצערי איני מכיר מומחה עולמי בתחום זה. הייתי מנסה להתיעץ עם מנתחי פה ולסת ישראלים. לדעתי אם התיקון לא נעשה מייד סביב החבלה נוצר קושי רב לתקן משום שהשברים התאחו בצורה לא אופטימלית.
אנסה לברר ואם אמצא מידע נוסף אוסיף לתשובתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מראש
דליה07/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולי שלום
פרופ` אייל יצחיאק09/12/2008בארץ כדאי להתייעץ עם דר' רגב ו/או דר' כספי מהדסה לגבי חו"ל אני מנסה לברר אך עדיין אין לי תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מילים בפי על עזרתך
דליה09/12/2008הרבה תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בוגרת ביה"ס לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים מנהלת המכון הארצי להמופיליה וקרישת הדם בביהח שיבא, תל השומר.
... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)