תוצאות MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות MRI
    מרי
    08/12/2008

שלום אני במעקב 6 שנים - אבקש לדעת מה כדאי לי לעשות - מצורפת תשובת MRI מלפני שבוע * תהליך תופס מקום טמפוראלי של כ- 1.4* 1.7 ס"מ ללא האדרה משמעותית ללא הפרעה בדיפוזיה וללא שינוי מבדיקה קודמת לחץ מינימאלי על הקרן הטמפוראלית של החדר הלטראלי הימניץ שאר החומר האפור והלבן תקין – סיכום : תהליך תופס מקום- ייתכן גליומה מדרגת ממאירות נמוכה ללא כל שינוי מבדיקה קודמת. ברצוני לציין שהגול בבדיקה קודמת היה 14*15 מ"מ אבקש דעה (תור שנקבע לי לניורוכירורג לעוד 4 חודשים ) - מה לעשות בכבוד רב, מרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות MRI

הוספת תגובה

• הי מרי,

פרופ` אייל יצחיאק
    08/12/2008

קשה לחוות דעה בלי לראות את הבדיקה, חשוב מאוד מיקום התהליך בתוך האונה הטמפורלית על מנת לשקול את הטיפול המתאים.
    יש לשקול בין המשך מעקב רנטגני, ביצוע ביופסיה או כריתה של התהליך.
    את מוזמנת למרפאתי, אני מבטיח שהתור קצר מארבעה חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MRI לפני 3 שנים

מרי
    08/12/2008

באחד הבדיקות הקודמות מופיע תהליך בעל אופי ציסטי בקדמת האונה הטמפולרית התחתונה . ללא קשר עם מערכת החדרים מצוי רובו ככולו בחומר הלבן הממצא בעל סינגל גבוה ב- flair מלפני 3 שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מרי,

פרופ` אייל יצחיאק
    09/12/2008

כמו שכתבתי בתגובה הקודמת, כדאי שאראה את הבדיקות לפני שאמליץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו