האם ניתן להצביע על כיוון כלשהו לפני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן להצביע על כיוון כלשהו לפני
    דנה
    24/12/2008

mri שלום אני חולת לופוס 29 מטופלת בפלקווניל 400 מ"ג ואספירין , ואלקטרוקסין 100 מ"ג. סובלת מזה כחודשיים שלמים מכאבים עזים בראש, ברקות, בעפעפיים,מעל העורף,ממש בפינות הראש כמו כן גם כאבים בלסת,ובצדדי הסנטר, ולעתים קוצר נשימה הרגשה כמו לפני עילפון .הכאב ראש הוא כאב של לחץ חזק,תופסני כזה זה בא בגלים בעיקר שאני בתפקוד בעקבות הכאבים הופנתי ל mri לפני שהתחילו לי הכאבים החל אצלי ברגל הרגשת נמלול עקצוצים ועד עכשיו אני הולכת עם הרגשה כזו וכאב . כמו כן אני סובלת מכאבים עזים בעמוד השדרה ומבצעת emg ביום שני הקרוב. אני ממש לא יודעת מה לעשות יש לי תור ב4 לינואר אני מתפוצצת מכאבים מה עליי לעשות? לדעתך ממה נובעים כאבים אלה? האם בעת שנעשה mri כבר יודעים שזה תקין או לא ? אשמח לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי שרון,

פרופ` אייל יצחיאק
    24/12/2008

באשר לשאלתך הראשונה, לדעתי עלייך לפנות לנוירולוג שיברר את המקור לכאבי הראש. לגבי כאבי הגב, לא סיפקת מספיק פרטים באשר לאופי הכאב, אנא ספקי פרטים נוספים ואשתדל לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגביי הכאב בגב

דנה
    24/12/2008

יש לי כאב חזק באמצע הגב, כאב מצידי המותן ומעלה, קשה לי לתאר את אופן הכאב, אני יכולה להתכופף בקושי , לעמוד זקוף קשה לי מאוד, ביצעתי מיפוי עצמות נמצא כתקין,ועכשיו אני אמורה לבצע emg , . אני מבקשת ממקורביי שפשוט ישבו עליי על האזור הכואב זה מקל על הכאב ב2 דקות. הכאב נמשך לאורך עמ"ש אך עיקר הכאב מהמותן ומעלה . האם הבדיקה הזו כואבת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרון

פרופ` אייל יצחיאק
    26/12/2008

אם הכאב אינו כזה שקורן מהגב לרגל או בצורת חצי חגורה אז לא ברור לי הצורך לעבור EMG. EMG היא בדיקה שלא עברתי בעצמי ומרבית החולים עוברים ללא בעיה אך חלק קטן מהחולים מתקשה לעבור.
    הייתי שוקל לעשות צילום של עמוד השירה ואולי CT אבל ראשית יש להיבדק על ידי רופא.
    בהצלחה.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

דנה
    26/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו