שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    דנה
    31/12/2008

אני בת 29 חולת לופוס , לפני כשלושה חודשים החלו אצלי כאביי ראש עזים , לאור המצב הופנתי ל mri ובבדיקה נמצא כך: תהודה מגנטית למוח , הודגמה מערכת חדרים סימטרית ותקינה כולל חדר רביעי חריצים וציסרטנות תקינות. לציין באונה השמאלית של הצרבלום הודגמה ונוס אנגיומה קטנה ללא דמום. אין עדות למוקדים פתלוגים בחומר הלבן , אין עדות להאדרה פתלוגית לאחר הזרקת גדוליניום בסדרת דיפוזיה ללא עדות לאוטם או לדמום. סיכום- ונוס אנגיומה קטנה בצרבלום משמאל. אני סובלת מכאבים חזקים בראש של לחץ חזק וגם בלסת בצדדים אינני יכולה לפתוח את הפה עקב כאבים עזים באזור הלסת. לפעמים ישנה הרגשה שאני עומדת ליפול ,הכאבים בעיקר הם כאבים של לחץ תופסני חזק. אשמח אם תוכל לפרש לי את הבדיקה ,. האם יש קשר למחלת הלופוס שברקע. תודה רבה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• הי שרון,

פרופ` אייל יצחיאק
    01/01/2009

מדובר בממצא מקרי שאינו קשור למחלתך הבסיסית או לתלונותייך. זהו וריד שמהווה חלק ממערכת הניקוז הורידית של המוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אצטרך להסירו בניתוח?

דנה
    01/01/2009

או שאפשר להישאר כך , ולקבל טיפולים אחרים .. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

פרופ` אייל יצחיאק
    01/01/2009

חס וחלילה מדובר בוריאנט נורמלי שסור לגעת בו ואין צורך לעקוב אחריו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו