מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבדנה31/12/2008
אני בת 29 חולת לופוס , לפני כשלושה חודשים החלו אצלי כאביי ראש עזים , לאור המצב הופנתי ל mri ובבדיקה נמצא כך: תהודה מגנטית למוח , הודגמה מערכת חדרים סימטרית ותקינה כולל חדר רביעי חריצים וציסרטנות תקינות. לציין באונה השמאלית של הצרבלום הודגמה ונוס אנגיומה קטנה ללא דמום. אין עדות למוקדים פתלוגים בחומר הלבן , אין עדות להאדרה פתלוגית לאחר הזרקת גדוליניום בסדרת דיפוזיה ללא עדות לאוטם או לדמום. סיכום- ונוס אנגיומה קטנה בצרבלום משמאל. אני סובלת מכאבים חזקים בראש של לחץ חזק וגם בלסת בצדדים אינני יכולה לפתוח את הפה עקב כאבים עזים באזור הלסת. לפעמים ישנה הרגשה שאני עומדת ליפול ,הכאבים בעיקר הם כאבים של לחץ תופסני חזק. אשמח אם תוכל לפרש לי את הבדיקה ,. האם יש קשר למחלת הלופוס שברקע. תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרון,
פרופ` אייל יצחיאק01/01/2009מדובר בממצא מקרי שאינו קשור למחלתך הבסיסית או לתלונותייך. זהו וריד שמהווה חלק ממערכת הניקוז הורידית של המוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אצטרך להסירו בניתוח?
דנה01/01/2009או שאפשר להישאר כך , ולקבל טיפולים אחרים .. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
פרופ` אייל יצחיאק01/01/2009חס וחלילה מדובר בוריאנט נורמלי שסור לגעת בו ואין צורך לעקוב אחריו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)