כאב ראש בחלקו האחורי/פנימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש בחלקו האחורי/פנימי
    JZax
    05/01/2009

שלום, מזה יומיים אני סובל מכאבי ראש נקודתיים, לא ממושכים, המופיעים בחלקו האחורי/פנימי/ימני של הראש. הכאב בה לפתע למשך כשנייה עד ארבע שניות, ונעלם. הלילה הכאב אף העיר אותי משנתי. האם כאב זה הוא ספטום מוכר למחלה כלשהיא או לבעייה בכלי דם במוח? יש לציין שמתחילת מבצע "עופרת יצוקה", שנתי לא סדירה. האם יש קשר להרגלי השינה הסדירים שהשתנו? תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

פרופ` אייל יצחיאק
    05/01/2009

קרוב לודאי שמדובר בכאב ראש עקב מתח.
    אנא פנה לרופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על האבחנה

JZax
    06/01/2009

איכשהו אני מאמין שזה בהחלט קשור למתח ולחרדה. אך האם זו תופעה שכיחה שכאב נקודתי בתוך הראש מופיע ללא התראה, או סיבה נגלית לעין, והוא בעצם תוצאה של חרדה או מתח? ומהו בעצם החלק הכואב במקרה כזה? שריר של הראש, עצב של המוח? ערב טוב ותודה מראש,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

פרופ` אייל יצחיאק
    08/01/2009

במקרה כזה בדר"כ הכאב יהיה ממקור של שריר אך יכול להיות כאב דיפוזי לוחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו