מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בשאירית avmפלוני14/02/2009
לאחרונה אובחן אצלי מלפורמציה נרחבת עם כלי דם נרחבים המנקזים לסינוס הסיגטאלי העליון.ההזנה העורקית באה קרוב לוודאי מהmca . יצוין שהמלפורמציה עורקית וורידית מוחית פרונטלית ימנית . עברתי אימפוליזציה פעמיים . בפרוצודורה השנייה התעוררתי עם המפלגיה משמאל עקב דימום בראש הקאודה ולאורך חריץ לגירוס צינגולרי. יצוין עוד שדווח על סגירת 85 אחוזים של המלפורמציה . לאור האמור לעיל האם כדאי להמשיך בטיפול ובמיוחד שאני חרד לסיבוכים הכרוכים בכך? אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום,
פרופ` אייל יצחיאק14/02/2009התשובה תלויה במס, גורמים.
1. מיקום המלפורמציה, האם ניתן לנתח או לא.
2. גודל השארית, האם ניתן להקרין או לא.
3. האם ניתן לעשות אמבוליזציה לשארית או לא.
בכל מיקרה כדאי להתקדם בטיפול לפני שהמלפורמציה תגייס כלי דם נוספים ואתה תאבד את מה שהשגת בטיפולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קובי15/02/2009היי אני בתהליך לעבור כמה אימבוליזציות כדי להקטין avm והשאלה שלי לאחר שקרתי את שכתבתה האים מאז הדימום שעברת הישתפר מצבך ומהוא היום אגב אני יעבור את האימבוליזציות אצל דקטור בקון מה דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קובי
פלוני15/02/2009שלום קובי אחרי הדימום עדיין סובל מהפרעות בהליכה חוסר שיווי משקל סחרחורות וכאבי ראש . יצוין שהטיפול עברתי במרכז רפואי תל אביב במחלקה נוירוכירורגית אצל ד"ר מימון שהוא נוירורדיולוג מהטובים בארץ בתחום זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קובי15/02/2009תודה תרגיש טוב ויש אומרים שגם אחרי דימום לוקח זמן אבל הסיכוים לחזור לעצמך במידה ואתה צעיר הם טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)