טיפול בשאירית avm

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בשאירית avm
    פלוני
    14/02/2009

לאחרונה אובחן אצלי מלפורמציה נרחבת עם כלי דם נרחבים המנקזים לסינוס הסיגטאלי העליון.ההזנה העורקית באה קרוב לוודאי מהmca . יצוין שהמלפורמציה עורקית וורידית מוחית פרונטלית ימנית . עברתי אימפוליזציה פעמיים . בפרוצודורה השנייה התעוררתי עם המפלגיה משמאל עקב דימום בראש הקאודה ולאורך חריץ לגירוס צינגולרי. יצוין עוד שדווח על סגירת 85 אחוזים של המלפורמציה . לאור האמור לעיל האם כדאי להמשיך בטיפול ובמיוחד שאני חרד לסיבוכים הכרוכים בכך? אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בשאירית avm

הוספת תגובה

• שלום,

פרופ` אייל יצחיאק
    14/02/2009

התשובה תלויה במס, גורמים.
    1. מיקום המלפורמציה, האם ניתן לנתח או לא.
    2. גודל השארית, האם ניתן להקרין או לא.
    3. האם ניתן לעשות אמבוליזציה לשארית או לא.
    בכל מיקרה כדאי להתקדם בטיפול לפני שהמלפורמציה תגייס כלי דם נוספים ואתה תאבד את מה שהשגת בטיפולים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קובי
    15/02/2009

היי אני בתהליך לעבור כמה אימבוליזציות כדי להקטין avm והשאלה שלי לאחר שקרתי את שכתבתה האים מאז הדימום שעברת הישתפר מצבך ומהוא היום אגב אני יעבור את האימבוליזציות אצל דקטור בקון מה דעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קובי

פלוני
    15/02/2009

שלום קובי אחרי הדימום עדיין סובל מהפרעות בהליכה חוסר שיווי משקל סחרחורות וכאבי ראש . יצוין שהטיפול עברתי במרכז רפואי תל אביב במחלקה נוירוכירורגית אצל ד"ר מימון שהוא נוירורדיולוג מהטובים בארץ בתחום זה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קובי
    15/02/2009

תודה תרגיש טוב ויש אומרים שגם אחרי דימום לוקח זמן אבל הסיכוים לחזור לעצמך במידה ואתה צעיר הם טובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו