התלבטות קשה וממושכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות קשה וממושכת
    דליה
    26/02/2009

היי ד"ר. בזמנו התייעצתי איתך בעיניין אחי שעבר 2 נתוחי ראש עקב חבלה קשה ביוני 08.כרגע בשיקום יום..יש פגיעה פרונטלית עם קשיים קוגנטיביים.אם אתה זוכר ציינתי שלאחי ארובת עין שבורה שלא תוקנה עד כה.עין אחת נפולה ושקועה. אנחנו כל כך חוששים מעוד ניתוח,אחי לא ניפגע מוטורית.אבל מצד שני מראה הפנים קצת מיפלצתי והאמת לא ברור לי איך הוא לא קיבל דיכאון עד עכשיו.הוא אדם שקט ,אינטיליגנט,האם יתכן שיוכל לעבור עוד ניתוח מורכב ומסוכן? האם רופא יכול להגיד לנו חד משמעי סיכונים לעומת סיכונים?אם כדאי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות קשה וממושכת

הוספת תגובה

• הי שולי,

פרופ` אייל יצחיאק
    26/02/2009

קשה לי מאוד להדריך אותך משום שאיני מכיר את אחיך וניתוחים מסוג זה נעשים בהדסה ע"י כירורגים של פה ולסת. הייתי פונה למנתח פה ולסת על מנת שיבדוק את אחיך ואת הצילומים שלו וכדי שידון איתכם על הסיכונים והסיכויים.
    אשמח להמליץ על דר' כספי או דר' רגב בהדסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דליה
    27/02/2009

האם החלטה צריכה להיות בהתייעצות נוירוכירוג, נוירולוג,פסיכולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שולי,

פרופ` אייל יצחיאק
    05/03/2009

לדעתי יש להתחיל עם כירורג פה ולסת ואז להמשיך לפי המלצתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו