מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהרותי20/04/2009
שלום לך
פניתי אליכם בעבר לגבי אוסטאומה, פניתי לרופא א.א.ג. בעקבות סי.טי. שהוא שלח אותי למערות הפנים..
ושם התברר כי האוסטאומה שיש לי בהתחלת הגולגולת וליד העיניים גדלה ב-1 ס"מ במשך שנתיים. הוא המליץ לעבור ניתוח עם וידאו, על מנת להוציא את האוסטאומה... ובדרך כבר ינקו את הסינוסים, מפני שהגישה לשם חייבת להיות עם מעברים נקיים... כך שאין להגדיר זאת.. 2 ציפורים במכה אחת...
האם אוסטאומה יכולה לגדול בעקבות זעזוע מוח, ודימום שהיה לי במוח, שעברתי לפני כשנתיים? או שאין קשר לכך?
הרופא אמר שהניתוח לא דחוף אבל מומלץ לעשות אותו, משום שהאוסטאומה די גדולה... וייתכן שזה אחד הבעיות לכאבי ראש שיש לי מלבד הסינוסים המלאים...
מה דעתך?
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רותי
פרופ` אייל יצחיאק20/04/2009דעתו של רופא הא.א.ג נשמעת לי הגיונית. בקשר לטכניקה הניתוחית שהוצעה קשה לי לחוות דעה משום שאינני מכיר אותה ואולי כדאי לפנות לפורום לא.א.ג על מנת לקבל תשובות.
לגבי שאלתך בנוגע לחבלת הראש - לא נראה לי שיש קשר לאוסטאומה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עבור התשובה
רותי21/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)