שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    רותי
    20/04/2009

שלום לך

פניתי אליכם בעבר לגבי אוסטאומה, פניתי לרופא א.א.ג. בעקבות סי.טי. שהוא שלח אותי למערות הפנים..
    ושם התברר כי האוסטאומה שיש לי בהתחלת הגולגולת וליד העיניים גדלה ב-1 ס"מ במשך שנתיים. הוא המליץ לעבור ניתוח עם וידאו, על מנת להוציא את האוסטאומה... ובדרך כבר ינקו את הסינוסים, מפני שהגישה לשם חייבת להיות עם מעברים נקיים... כך שאין להגדיר זאת.. 2 ציפורים במכה אחת...
    האם אוסטאומה יכולה לגדול בעקבות זעזוע מוח, ודימום שהיה לי במוח, שעברתי לפני כשנתיים? או שאין קשר לכך?
    הרופא אמר שהניתוח לא דחוף אבל מומלץ לעשות אותו, משום שהאוסטאומה די גדולה... וייתכן שזה אחד הבעיות לכאבי ראש שיש לי מלבד הסינוסים המלאים...
    מה דעתך?
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• הי רותי

פרופ` אייל יצחיאק
    20/04/2009

דעתו של רופא הא.א.ג נשמעת לי הגיונית. בקשר לטכניקה הניתוחית שהוצעה קשה לי לחוות דעה משום שאינני מכיר אותה ואולי כדאי לפנות לפורום לא.א.ג על מנת לקבל תשובות.
    לגבי שאלתך בנוגע לחבלת הראש - לא נראה לי שיש קשר לאוסטאומה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עבור התשובה

רותי
    21/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו