בלוטת האיצטרובל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת האיצטרובל
    חסוי
    24/04/2009

שלום רב,
    אני בת 28. מזה מספר שנים אני סובלת מ: רגישות נוראה לאור, כאבים בעורף, סחרחורת, תחושת כובד בראש,מעי רגיז,עייפות כרונית,brain fog,hormonal dysregulation,תת פעילות בלוטת התריס(אני מטופלת באלטרוקסין),קורטיזול גבוה,פיברומיאלגיה.גם אם בלוטת התריס שלי מאוזנת, אני עדיין מרגישה לא טוב.כל הסימפטומים מובילים אותי לפונקציונליות של בלוטת האיצטרובל: יתכן והבעייה היא בייצור מלטונין או שמא הבעייה היא ב-pineal calcification.שאלתי היא, האם ישנה דרך כלשהי לבדוק את פעילות בלוטת האיצטרובל ולמי לפנות על מנת שיפנו אותי לבדיקות הנכונות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת האיצטרובל

הוספת תגובה

• גם לי אותן תופעות

רונית
    24/04/2009

אותן תופעות בגיוק שמאוד מפריעות לי באיכות החיים, איזה בדיקות עברת? את לוקחת תרופות כלשהן? (אולי זה קשור לתרופות מסוימות) תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רונית

חסוי
    24/04/2009

הי רונית,
    אני נוטלת רק אלטרוקסין. חוץ מזה לא לוקחת שום תרופות.
    לא עשיתי בדיקות, כי אני לא ממש יודעת איזה צריך...
    ואת? עשית איזשהן בדיקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רונית
    25/04/2009

mri מוח שמצא ממצא שלא מסביר את התופעות ובדיקות דם שונות , אין שום בעיה בבלטת התריס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

פרופ` אייל יצחיאק
    30/04/2009

אנא פני לנוירולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו