מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת האיצטרובלחסוי24/04/2009
שלום רב,
אני בת 28. מזה מספר שנים אני סובלת מ: רגישות נוראה לאור, כאבים בעורף, סחרחורת, תחושת כובד בראש,מעי רגיז,עייפות כרונית,brain fog,hormonal dysregulation,תת פעילות בלוטת התריס(אני מטופלת באלטרוקסין),קורטיזול גבוה,פיברומיאלגיה.גם אם בלוטת התריס שלי מאוזנת, אני עדיין מרגישה לא טוב.כל הסימפטומים מובילים אותי לפונקציונליות של בלוטת האיצטרובל: יתכן והבעייה היא בייצור מלטונין או שמא הבעייה היא ב-pineal calcification.שאלתי היא, האם ישנה דרך כלשהי לבדוק את פעילות בלוטת האיצטרובל ולמי לפנות על מנת שיפנו אותי לבדיקות הנכונות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי אותן תופעות
רונית24/04/2009אותן תופעות בגיוק שמאוד מפריעות לי באיכות החיים, איזה בדיקות עברת? את לוקחת תרופות כלשהן? (אולי זה קשור לתרופות מסוימות) תרגישי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רונית
חסוי24/04/2009הי רונית,
אני נוטלת רק אלטרוקסין. חוץ מזה לא לוקחת שום תרופות.
לא עשיתי בדיקות, כי אני לא ממש יודעת איזה צריך...
ואת? עשית איזשהן בדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רונית25/04/2009mri מוח שמצא ממצא שלא מסביר את התופעות ובדיקות דם שונות , אין שום בעיה בבלטת התריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
פרופ` אייל יצחיאק30/04/2009אנא פני לנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)