שאלה לד"ר אייל יצחיאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר אייל יצחיאק
    אבי
    04/05/2009

עקב חשד לבעייה עצבית פריפרית הופנתי ל MRI ראש.
    שתוצאותיה היו : בסדרות T2 ו- FLAIR מודגם אות מוגבר במסילות היורדות באזור הקפסולה אינטרנה לכיוון גזע המוח העליון , לא ברורה משמעות הממצא . פרט לכך ללא ממצאים מיוחדים.
    לסיכום : אות מוגבר במסילות הקורטיקו - ספינליות באזור הקפסולה אינטרנה וגזע המוח העליון.
    אטרופיה ולריאנית ? טכני ?
    כמו כן ביצעתי MRI עמוד שידרה צווארי שבו הודגם בגובה C4-C5 בקע דיסק פרא מדיאני ימני קשיח הלוחץ קלות על החוט ו- בגובה C5-C6 מודגם בלט דיסק היקפי המשיק לחוט .
    ושבר מעיכה באחת החוליות .
    יש לציין שאני בן 55 . הייתי ספורטאי שרץ כמעט כל יום 6-7 ק"מ ועסקתי בספורט עם מאמץ.
    נכון להיום מתקשה בהליכה חוסר יציבות בהליכה חולשה ברגל ויד ימין , נפלתי כמה פעמים על הראש מאחור. כאבים בעמוד שידרה צווארי בעורף הראש ובגב.. נוירולוג איבחן אצלי MND .
    בבדיקת EMG
    האבחנה : MAY BE COMPATIBLE WITH "MND" BENIGN FASCICUFATION LESS PROBABLE TAKING INTO ACCOUNT RT ULNAR MUSCLES ATROPHY AND PYRAMIDAL DINGS ON CLINIUCAL EXAMINATION
    אודה לך ד"ר , באם תספק לי הסבר לנתונים אלה . האם יש מקום להתערבות כירורגית בעמוד השידרה בכדי לשפר את המצב שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר אייל יצחיאק

הוספת תגובה

• הי אבי,

פרופ` אייל יצחיאק
    04/05/2009

קשה לי להתיחס למה שכתבת משום שלא הכל ברור לי.
    הייתי שמח לראות אותך, לשמוע מה מפריע לך ולבדוק אותך ואת ההדמיה. על מנת שאוכל לתת תשובה רצינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה . ד"ר אייל יצחיאק

אבי
    04/05/2009

מודה לך על התגובה , אשקול את הצעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו