לד"ר אייל שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר אייל שלום
    אריאל
    08/05/2009

בהמשך להתכתבותנו -נמצא שהגידול שינה מצב מדרגה 1 לדרגה 3 ואינני חי באשליות (אני מבין שזה גידול אלים )
    הגידול יושב על האונה השמאלית
    רציתי לדעת האם ניתן לטפל בגידול זהו האם אתה מכיר אנשים שהצליחו,האם יש טיפול למחלה זו בארץ או בחו"ל.שמעתי שישנו רופא בגרמניה שמטפל בשיטת ההיפוטרמיה
    אשמח אם תגיד לי את דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר אייל שלום

הוספת תגובה

• הי אריאל

פרופ` אייל יצחיאק
    09/05/2009

בהחלט יש טיפול לגידול מסוג זה. גם גידולים שנמצאים באונה השמאלית ניתנים לכריתה, יש טיפולים כימוטרפיים וקרינה.
    הייתי פונה לדר' יגאל שושן מהדסה שתחום התמחותו הוא גידולים מסוג זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דר אייל

אריאל
    09/05/2009

האם אתה מכיר אנשים שנרפאו ממחלה זו ?ומה הסיכויים ?כמו כן האם הטיפולי כימוטרפיה וקרינה
    הם טיפולי עזרה ראשונה או שיכולים להעלים את המחלה
    תודה מראש עזרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אריאל

פרופ` אייל יצחיאק
    12/05/2009

טיפולים מסוג זה בהחלט יכולים לגרום להשתלטות על התהליך. כמו שכתבתי יש חשיבות לגודל, מיקום ואפיון גנטי. כמו כן, יש חשיבות למצב הנוירולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו