טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קרובת משפחה שלי (בת 30+) עברה ניתוח להוצאת גידול שפיר מהמוח ביום רביעי. לאחר הניתוח נוצרה בצקת ודימום ולכן החליטו להשאיר אותה בהרדמה מלאה. האם להרדמה המלאה הארוכה יש סכנות בפני עצמה ללא קשר לניתוח? (היום השלישי שהיא בהרדמה ולא מתכוונים להעירה בנתיים). נאמר לנו שכשהשפעת ההרדמה מתחילה להתפוגג היא נורא משתוללת ועושה בלאגן עם הצינורות, מה זה אומר? האם זה בגלל הבצקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
להרדמה ממושכת אכן יש השלכות אך קרוב לודאי שבשלב זה יש לה רק יתרונות. העובדה שהיא "משתוללת" קרוב לודאי מראה שהיא מתחילה להתעורר ויכולה להיות סימן חיובי אם כי לעיתים גורמת לצורך בהרדמה ממושכת יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר