טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
והנה עוד עניין - אבי עבר תאונת דרכים קשה. הוא היה מורדם ומונשם משך שבועיים וחצי. עכשיו, אחרי כחודש וחצי, שמו לו את הפקק שמאפשר לו לדבר עם החור בגרון. ומסתבר (כמובן) שהנזק המוחי הוא משמעותי. יש תחומים בהם הוא נשאר יחסית צלול - בנושאים שקשורים למקצוע שלו. אבל בדברים אחרים הוא לגמרי לא מאופס. איך ששמו לו את הפקק הוא התחיל לקלל (ואבא שלי אף פעם לא קילל). הוא מבולבל לחלוטין ולמרות שיודע שעכשיו זה נובמבר, אמר שעוד מעט יהיה לנו שסק. הוא חשב שאמא שלי נסעה לחו"ל. הוא זוכר שאח שלי בא לבקר, אבל לא מצליח לזכור את שם האישה שנמצאת באופן קבוע בחדר ליד המטופל האחר. וזה רק משהות של שעה לידו. השאלה היא, האם זהו נזק הפיך ? האם זה זמני ואחר כך הכל יסתדר ? או שדברים מהסוג הזה הם קבועים ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר