פיסטולה בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסטולה בראש
    אורטל
    14/12/2009

אחי בן 22 סובל מפיסטולה במקום נדיר מתחת לגזע מוח עבר 4 צינתורים ע"י ד"ר שמעון מימון ללא הצלחה כעת מדובר על ניתוח כאשר אמרו לנו שיהיה מסובך וקשה המנתח שאמור לנתח הוא ד"ר נבו לאחרונה שמענו על ד"ר ספקטור שאלתי היא למי אתם הייתם ממליצים לפנות
    אנו מאוד חוששים מניתוח זה .
    קיבלנו גם חו"ד ממצנתר בחול שחושב שיצליח הרופאים בארץ סקפטים נשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסטולה בראש

הוספת תגובה

• הי אורטל,

פרופ` אייל יצחיאק
    16/12/2009

הייתי בהחלט שומע את דעתם של פרופ' כהן ודר' ספקטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יעל
    17/12/2009

היי,
    אני לא רופאה, וחוות הדעת שלי אינה מקצועית, אלא מדברת רק מניסיון של 18 שנה עם גידולים בראש אצל אמא שלי, וניסיון במחלקה הנוירוכרוגית באיכילוב, ומנסיוני אני יכולה לומר שד"ר נבו מרגלית הינו רופא מעולה, בעל שם מצויין שמתמחה בבסיס הגולגולת, ומעל לכל בן אדם. אני בטוחה שתקבלו אצלו טיפול מעולה. שיהיה בהצלחה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו