מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראששרון14/01/2010
לפורום שלום שמי שרון
עברתי תאונת דרכים לפני מספר חודשים בא איבדתי הכרה למספר שעות
עקב בעיות בזיכרון לאחר התאונה וכאבי ראש שהגיעו יותר מאוחר ובמגמת עליה התחלתי לבצע בדיקות:
לאחר זמן מה ביצעתי E.E.G שהיה תרשים בעל אי סדירות כללית קלה עד בינונית
ובנוסף E.E.G בחסך שינה שגם כן לא היה תקין.
מאוחר יותר עשיתי MRI שבו נמצא ונוס אנגיומה DVA שהוא אנומליה התפתחותית ולא פתולוגית
פסיכיאטר אבחן אותי עם PTSD ו- Multitrauma מאוחר יותר
הניאורולוגית שלי אינה יודעת מה זה או מה לעשות ובינתיים כאבי הראש רק מתחזקים כאשר לפעמים אני מרגיש אותם לפי פעימות הלב.
אני ממש במצב יאוש, ואינני יודע מה לעשות, הניאורולוגית הפנתה אותי לטיפולים טיבעיים ואני בספק אם זה יעזור,
אשמח לדעת את דעתכם בעיניין.
בתודה מראש שרון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרון,
פרופ` אייל יצחיאק18/01/2010קרוב לודאי שהזמן ירפא את תלונותיך. פרט לכך קשה להתייחס לתלונותיך ללא בדיקתך.
מומלץ לפנות ליעוץ עם דר' רוזנטל שמומחה לנאורטראומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)