מבקש ייעוף דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש ייעוף דחוף
    איתי
    19/01/2010

בוקר טוב,

אתמול, במהלך שנת הלילה - בשעה 03:00, תקפו אותי כאבים בצד שמאל של הראש, באזור ארובת עין שמאל והרכה השמאלית, כאבים שהעירו אותי משנתי ונמשכו כרבע שעה עד חצי שעה כמדומני, אולי קצת יותר.
    לפני כמה לילות זה קרה לי שוב אבל לפרק זמן קצר יותר.
    הבוקר, התעוררתי עם כאבי ראש באותו אזור שמלווה אותי כל היום בדרגה קלה.
    הכי מרגיז - שזה קרה לי, דווקא אחרי שהחלטתי לבטל בדיקת סיטי ארובות העיניים ומוח שהיתי צריך לבצע אתמול בערב - בגלל הקרינה הרבה.
    חשוב לציין שאני מתלונן על כאבים באזור ארובת עין שמאל ובראש - מזה למעלה מחודש.
    בנוסף, בכל המקרים בחודש האחרון שכואב לי במהלך שעות היום יש לי כאבים באותו אזור בעצמה קלה עד בינונית ורק אתמול בלילה זו הייתה עצמה חזקה יותר, שאני מודה, שהרתיעה אותי והכניסה אותי לסרטים על מחלת סרטן בראש או חשש להתחלה של אירוע מוחי וכאלה.
    במהלך החודש האחרון פלוס - בוצעו בדיקות עיניים (בדיקת לחץ תוך עיני ועצב הראיה, בדיקת אחרי הרחבת האישונים, בדיקת שדה ראיה), נירולוגיה וא.א.ג לסינוסים (ע"י אנדוסקופה).

כל הבדיקות ללא יוצא מהכלל יצאו תקינות לחלוטין.

אנא עזרו לי - מה קורה לי בגוף למעלה מחודש - האם זה סימן לדגל אדום שמחייב בדיקות נוספות ומעמיקות כמו שקראתי באינטרנט או שאני עדיין לא נמצא שם????
    האם אכן הכאבים שלי מאותתים על סרטן אפשרי בראש או שמה שגופי עוברים הרבה אחרים ללא במשך חודשים שום ממצא קליני משמעותי ומסוכן????
    ובאיזה שלב, עליי לקחת את הסיכון של הקרינה ולומר זהו - עד פה - עדיף לגלות עכשיו שיש לי משהו בראש/עיניים מאשר בעוד שנה, למרות הקרינה???

אודה לכם על צפירת הרגעה.

דניאל

נ.ב: בן 39, לא מעשן, לא שותה, בריא בדר"כ, לא לוקח כדורים כמעט בכלל - גם לא לכאבים, קצת בסטרס לאחרונה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש ייעוף דחוף

הוספת תגובה

• הי דניאל

פרופ` אייל יצחיאק
    19/01/2010

עליך לפנות לרופא על מנת להיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו