מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ תוך גולגולתיעדי23/01/2010
בתאריך 26.11.09 עברתי ניתוח לניקוז csf ללא שאנט (הפרוצדורה החדשה של יצירת חור ברצפת החדר השלישי..). אח"כ אושפזתי שוב כתוצאה מזיהום וקיבלתי דרך פיק ליין ונקומיצין ופורטום למשך שבועיים. ואז קיבלתי עם השחרור גם דיאמוקס ל-10 ימים להורדת הבצקות בעיניים. כרגע אני כבר אחרי שלושה שבועות של מנוחה בבית ושבוע של חזרה לשגרה ולעבודה.
יש לי ספינה ביפידה ב-L4-5 ולכן אין אופציה לעשות בדיקת LP לראות את מידת הלחץ כיום.
החל מיום רביעי התחילו לי שוב כאבי ראש ועייני השמאלית מעט נפוחה (יכול להיות שזה מצב סטטי מלפני הניתוח, אני לא ממש יודעת). בבדיקת העיניים האחרונה לא הייתה עדות לבצקות (יומיים לאחר שסיימתי עם הדיאמוקס).
השאלה שלי היא האם כאבי הראש האלו אמורים להלחיץ אותי באיזשהו אופן? האם החור שעשו לי בחדר השלישי יכול להיסתם כמו ששאנט נסתם? ב-MRI האחרון שעשו לי הייתה משם זרמה בינונית.
אני אמורה לבצע שוב שדה ראיה (האחרון יצא תקין) בסוף החודש ובתחילת מרץ יש לי שוב בדיקת פונדוס לבדוק את הלחץ בעיניים. האם להמתין לבדיקות האלו או שעדיף פשוט להתאשפז שוב בגלל כאבי הראש? עד כמה זה מסוכן?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עדי,
פרופ` אייל יצחיאק25/01/2010הי עדי, לכל מנתח העדפות משלו ולכן לדעתי עליך להתיעץ עם הרופא שניתח אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)