מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בין העינייםאיילת24/01/2010
שלום רב
אני בת 37, לאחר לידת ביתי הבכורה בניתוח קיסרי (אחרי 20 שעות עם צירים ואפידורל) , ארבעה ימים אחרי הלידה קיבלתי דמם תת עכבישי פרונטלי שמאלי , בארוע זה גם פירכסתי וטופלתי ע"י אפנוטין (שהופסק אחרי 3 חודשים).
אני כבר שנה וארבעה חודשים אחרי הארוע אבל עדיין יש לי כאב מוזר -כאב לוחץ בין העיניים ובמקביל לאותו אזור מעל המצח כמו כן שיש לי את הכאב הזה יש לי גם כאבי עיניים וקשה לי לראות אור. עליי לציין כי כאב זה החל חודש וחצי אחרי הארוע והוא בא והולך לסירוגין כבר שנה ו4 חודשים.
זה כאב מציק מאוד שמתגבר שבוע לפני המחזור ובמהלך המחזור, היו תקופות שכמעט ולא הרגשתי אותו וישנם תקופות שאני מרגישה אותו יום יום בא והולך לסרוגין.
בבוקר אין לי את הלחץ ולא במהלך שינה בעיקר במהלך היום, שאני מתעייפת, מרימה את הילדה או אפילו רעבה.
עברתי כחודשיים אחרי הארוע MRI וMRV שארעו בוודאות את שקיעת הדמם באזור שהיה , ללא מפרצות או קרישי דם.
הנוירולוגים אמרו שזה כתוצאה מטרומבוזה שגרמה לוריד לדמם (גם לא ממש בטוחים) משערים בשל אופי הדמם מיקומו ושיש לי MTHFR הומוזיגוטית. (לאימי היה קריש דם ברגל כאשר ילדה אותי)
מצטערת על אורך הסיפור. דאגתי היום היא האם הכאב שתארתי אופייני למה שעברתי? או שחלילה יכול להיות איזה לחץ בתוך הגולגולת (עברתי בדיקתקרקעית העיניים שלא הראה שום דבר)?
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון24/01/2010דלית שלום
לאור העובדה כי בדיקת קרקעית העין תקינה והעדר ממצא בבדיקת ההדמיה אין אני סבור כי הכאב שאת מאפיינת כ"בין -העיניים ולסירוגין" הינו בעלת משמעות .
מי הרופא שעוקב אחריך?(נוירוכירורג/.נוירולוג.)
האם עברת בדיקת סיטי אנגיו לאחר הלידה ????????????
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנןגע לשאלתך
איילת25/01/2010תודה על תשובתך
אני במעקב אצל נאורולוג
כמו כן מיד עם כאבי הראש העזים שהיו לי אחרי הלידה עשו לי CT אנגיו שהראה רק דימום תת עכבישי ולא הראה איזה קריש דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון26/01/2010דלית שלום
שמח לשמוע על התוצאות ,היות והכל תקין אין אני סבור שיש לי כנוירוכירורג מה להוסיף.
את במעקב הנכון אצל נוירולוג.
מאחל המשך בריאות טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)