טפטוף בראש, צמוד לאוזן באיור הניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טפטוף בראש, צמוד לאוזן באיור הניתוח
    לירון
    25/01/2010

אימי חמישה חודשים לאחרת ניתוח לכריתת מניגיומה, הניתוח האחרון היה להחזרת העצם, לאחר הניתוח אימי לא חשה בתחושה בעין הימנית ובחלק מהראש בצד המנותח. כמו כן מידי פעם היא חשה תחושת נימול אך טרם חזרה אליה התחושה. שאלתי היא האם לאחר חמישה חודשים מרגישים מעין טפטוף שלמים מכיוון הראש לאוזון? וכמו כן מתי התחושה צפויה לחזור?

בברכת יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי לירון,

פרופ` אייל יצחיאק
    25/01/2010

לא ברור לי איזה ניתוח בדיוק עברה ובאיזו גישה. כמו כן, לא ברורה לי התלונה של טפטוף מים מהעין לאוזן.
    כדאי לפנות לרופא המנתח שיודע מה עשה בניתוח ואילו עצבים עלולים להיפגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה דחוף

לירון
    25/01/2010

הניתוח הינו ניתוח לכריתת גידול (מנגיומה). רעש של טפטוף טיפות נעשה בתוך הראש לכיוון האוזן, שאלתי אם תופעה כזאת מוכרת לך והינה נורמלית? השאלה השנייה הייתה בקשר להעדר התחושה שהיא חשה באיזור המנותח, בראש ובחלק מהפנים, מתי התחושה תחזור? והאם ישנם תרגילים מסויימים להאצת התהליך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לירון,

פרופ` אייל יצחיאק
    25/01/2010

התופעה של תחושת טפטוף אינה מוכרת לי. לגבי התחושה, יש סיוכי שתחזור עם הזמן, איני מכיר תרגילים שיאיצו את התהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו