מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ברדיוכירוגיהאריה01/02/2010
שלום,
אני בן 70.
יש לי מנגיומה טנטוריאלית ימנית ישנה משנת 1995 שהייתה בעבר בגודל של 20ממ.
יש לי הפרעות קלות של זיכרון עם סימני דלדול קליפתי דיו מצחי, שינונים ספונדילוטטים בע"ש צווארי שנעשה עקב סחרחורות.
MRI מ 2003 ו2005 זהים, MRI מ2007 20 ס 20 ממ, עם איפרסיה קלה על סינוס רוחבי מימין.
MRI מ12.2009 מראה שהגידול מימין גדך ב-3 ממ ולוחץ על המוחון.
הרופא הציע לטפל ברדיוכירוגיה כל עוד הגידול בנפח המתאים.
אבקש לדעת:
אני מעוניין לדחות ההחלטה. עד מתי ניתן לדחות החלטה שכזו?
מה יקרה באם אמתין שנה או שנתיים נוספות כדי לראות באם הגידול ממדיך לגדול?
מה הסיכון בטיפול רדיוכירוגי?
האם לאחר הטיפול הגידול ימשיך לגדול?
האם כדאי לקבל SECOND OPINION מנויורולוג מומחה?
במידה ואחליט על הטיפול, מי הרופאים הטובים ביותר בתחום זה? ובאיזה בית חולים כדאי לעשות.
האם ניתן לעשות טיפןל שכזה באופן פרטי? ואם כן, היכן?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אריה
פרופ` אייל יצחיאק01/02/2010אתה מוזמן לפנות לדר' יגאל שושן בהדסה שמומחה לטיפול ברדיוכירורגיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)