טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היום איבחנו אצל בני בן ה- 4 חודשים ע"י U.S . מוח ,2 ציסטות בראש (מרוחקות אחת מהשנייה) לא רשום אם הן נמצאות בתוך הגולגולת או המוח. הופננו לנוירוכירורג ופלסטיקאי,
אני מאוד מודאגת, בעיקר כי אני לא יודעת כלום בנושא ולגבי דרך הטיפול...
תוכל להגיד לי האם זו בעיה חריגה, מהי דרך הטיפול המקובלת, ומה בערך צפוי לתינוק שלי מבחינה רפואית?
בבדיקות במהלך ההירון לא איבחנו ציסטות בראש העובר..האם ציסטות כאלו הן מולדות או שנוצרו אחרי הלידה? מהי בעצם ציסטה? מה ההרכב הפיזיולוגי שלה?
תודה רבה,
אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קשה לי להבין למה הכוונה אבל עלייך להתיעץ עם נוירוכירורג מומחה לילדים. ישנן יחידות לנוירוכירורגית ילדים בבית החולים דנה באיכילוב, בתל השומר אצל דר' זאוברמן ודר' פלדמן והחל מחודש מרץ גם בהדסה אצל דר' בן יפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר