גידול נוזלי במוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול נוזלי במוח
    אורלי צבילה
    21/04/2010

היי,

בעלי החל לחוש בירידה בשמיעה שהחמירה במהלך השנה האחרונה ורצה לתבוע בגין מחלת מקצוע בשל עבודתו כמכונאי רכב. העניין התגלגל ל - MRI, והשבוע קיבלנו את הבשורה המרה שיש לבעלי גידול נוזלי במוח. הדברים אמורים בשאיבת הנוזל, ניתוח מורכב שיכול להיערך שעות רבות עם שהייה רבה בבית חולים. הדברים היותר מעודדים זה שזה ככל הנראה גידול לא סרטני.

האם אני צריכה לדאוג, האם יש אפשרות לא לנתח ולהשאיר את המצב כמות שהוא? האם יש סיכונים בניתוח זה של נכות וכיוצ"ב. והאם סיכויי ההחלמה הם אופטימיים?? חשוב להדגיש שבעלי מסתובב עם הדבר הזה כבר המון שנים, ולא טיפל בזה עד שנהיה חרש.

אני יודעת שהשאלות שלי קצת קשות, אני פשוט רוצה להכין את עצמי כמה שיותר טוב.

אגב - שאני פתוח באינטרנט על גידול נוזלי במוח זה נותן לי דברים כלליים, איך קוראים לזה כדי שאוכל לדעת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול נוזלי במוח

הוספת תגובה

• הי אורלי

פרופ` אייל יצחיאק
    22/04/2010

קשה לי להבין למה התכוון הרופא שתאר לך את נוכחותו של גידול נוזלי במח. כמו כן ללא בדיקתו של בעלך ובדיקת ההדמיה אין לי שום יכולת לתת המלצות.
    אשמח לראות את בעלך ובדיקותיו ולנסות לחוות דעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו