מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידול נוזלי במוחאורלי צבילה21/04/2010
היי,
בעלי החל לחוש בירידה בשמיעה שהחמירה במהלך השנה האחרונה ורצה לתבוע בגין מחלת מקצוע בשל עבודתו כמכונאי רכב. העניין התגלגל ל - MRI, והשבוע קיבלנו את הבשורה המרה שיש לבעלי גידול נוזלי במוח. הדברים אמורים בשאיבת הנוזל, ניתוח מורכב שיכול להיערך שעות רבות עם שהייה רבה בבית חולים. הדברים היותר מעודדים זה שזה ככל הנראה גידול לא סרטני.
האם אני צריכה לדאוג, האם יש אפשרות לא לנתח ולהשאיר את המצב כמות שהוא? האם יש סיכונים בניתוח זה של נכות וכיוצ"ב. והאם סיכויי ההחלמה הם אופטימיים?? חשוב להדגיש שבעלי מסתובב עם הדבר הזה כבר המון שנים, ולא טיפל בזה עד שנהיה חרש.
אני יודעת שהשאלות שלי קצת קשות, אני פשוט רוצה להכין את עצמי כמה שיותר טוב.
אגב - שאני פתוח באינטרנט על גידול נוזלי במוח זה נותן לי דברים כלליים, איך קוראים לזה כדי שאוכל לדעת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורלי
פרופ` אייל יצחיאק22/04/2010קשה לי להבין למה התכוון הרופא שתאר לך את נוכחותו של גידול נוזלי במח. כמו כן ללא בדיקתו של בעלך ובדיקת ההדמיה אין לי שום יכולת לתת המלצות.
אשמח לראות את בעלך ובדיקותיו ולנסות לחוות דעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)