מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי שיניים שלא ממקור שינייםורה22/04/2010
כואבות לי החניכיים בנקודה ספציפית -כאב שמשתק ומציא אותי מכלל תפקד לגמרי. הכאבים מקרינים כמובן גם לראש. אין לי בעייה בשיניים הייתי אצל הרבה רופאים והתחלתי טיפול נוירולוגי של ליריקה אח'כ הרופאה הוסיפה לי עוד כדור ועכשיו כמוצא אחרון אני מנסה את גאבאפנטין שלושה כדורים ליום, אני שותה את זה בערך שבועיים אני מרגישה שהכאב פחת אבל עדיין זה כואב מאוד,בקיצור השלב הבא זה הפנייה לנוירוכירורג,אציין שגם הייתי בעבר במרפאת כאב ונתנו לי זריקות צלסטין לאיזור שעזרו מעט, אבל הרופא אמר שלא ניתן לעשות את הזריקות על בסיס קבוע.
השאלה שלי היא מה נוירוכירוג יכול לעשות במצב כזה? הבנתי שיש אופציה פשוט לשתק את העצב, איך בדיוק עושים את זה והאם מאבדים אח'כ את התחושה בפנים. איך אוכל להיות בטוחה שאכן זו באמת בעייה נוירולוגית למרות שאמאראיי יצא תקין, אולי רופאי השיניים שנתקלתי בהם פשוט גרועים מאוד ולא מוצאים את הבעייה.
הבעייה הזו מעיבה על חיי ואין לי לא יום ולא לילה, הנה עכשיו 5 לפנות בוקר ואני לא יכולה להירדם מכאבים. וכשאני סוף סוף נרדמת אני חולמת שעוקרים לי את השיניים.
וואו יצא לי ארוך,אשמח לקבל תשובה מפורטת ולא של שתי שורות ,אשמח אם תענו לי ותרדו לפרטי פרטים אודות נושא זה, אם תוכלו להפנות אותי גם למאמרים/מחקרים בנושא אשמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ורה
פרופ` אייל יצחיאק22/04/2010צר לי על סבלך אך איני מנוסה בתחום זה. הייתי ממליץ לפנות לדר' צבי ישראל בהדסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד אני יכולה להגיע אליו
ורה22/04/2010והאם הוא מקבל באופן פרטי או שדרך הקופה (מקווה שכן) .
אני במכבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ורה
פרופ` אייל יצחיאק22/04/2010יש לקבוע תור דרך מרכז הזמנת תורים בהדסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה. רב תודות לך :)
ורה22/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
פרופ` אייל יצחיאק02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)