מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד''ר שלמהיונית מטרסו16/05/2010
שלום
עובר שנשבר לו עצם המצח ממכה ,ולא גדל מאז עד הלידה ,ומה שלא גדל זה רק המוח הקדמי
היה 0.9 מתחת לאחוזון שבועיים לפני הלידה ,המוח האחורי לא קרה כלום היה פיגור של שבועיים אבל התגבר על עצמו
אני שלוחת לך תמונה תלת מיימד שתראה את שבר עצם המצח שני מכות יש סימן
הרבה רופאים לא כל כך מכרים את העניין שברית עצם המצח
הילדה היום בת שנה נראת נורמאלית לחלוטין עניים סמטריות
כמובן יש לה פלג גוף אחד יותר גדול [הרגליים ] ואי סמטריה עקב פגיעה מוחית
היו בעיות התפתחות כגון
לא ידעה לשים דברים בפה
זחלה על שש ולא ידעה לשבת ,רק בגיל עשרה חודשים ישבה ,וזחלה חודשיים לפני
לא ידעה לאכול הצורה ריגלה ,הייתה דוחפת את הלשון כלפי חוץ כאילו אוכלת ברוורס
וכמובן שזה הסתדר
אבל איך אפשר לדעת וודאות מה קורה ,ומה יקרה
האא הילדה לא מדברת ממלמלת כמו ילדה בת שולש חודש
מה עושים לאן פונים ,אבל לא לקופת החולים שלי
רק משהו פרטי שמבין טוב בנושא ה''נל
תודה מראש
יונית
נ.ב הילדה היום בת שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונית שלום
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון16/05/2010מומלץ לפנות לנוירולוג ילדים מומחה לביצוע הערכה התפתחותית.
בברכה
ממליץ על ד"ר תמי שטיינברג מבי"ח שניידר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח דומה
אתי16/05/2010שלום. אני בת 42, נותחתי ע"י ד"ר ברקמן בבי"ח סט וינסט בלוס אנג'לס. יש לציין שהם היו מדהימים. אני כעת כחודשיים וחצי לאחר הניתוח ועדיין בשלבי החלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי לא הבנתי ,פנית אלי??
יונית מטרסו17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקוסטיק נוירומה
אתי17/05/2010סליחה. טעיתי. בריאות מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)