טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב הייתי רוצה לבדוק בני בן 14 עבר בשישי האחרון תאונה פגע וברח, היה בטיפול נמרץ עקב בוצע סיטי של המוח שהדגים שבר פריאטלי וטמפורלי משמאל, דימום סבדורלי ואפידורלי קטן פחות מ- 5 מ"מ טמפורלי משמאל. בכתף שמאל חשד לשבר בהומורוס פרוסימלי משמאל, לאחר צילום חוזר שללו שבר בכתף ואמרו שהכתפיים שוות ואין שבר, לאחר סיטי ראש שני למחרת הדגים הגדלה מינימלית של הדימום האקסטראסיאלי פרונטו טמפורלי משמאל, מצב כללי טוב בהכרה מליאה כל הזמן. השאלה שלי אנו אמורים לטוס בדיוק בעוד חודשיים בתחילת אוגוסט לחול בטיסה דיי ארוכה 11 שעות, האם יש סיבה לדאגה מלחץ בראש בזמן הטיסה כתוצאה ממכה זו. יש לי אמנם ביקורת בעוד חודש אך האם יש משהו שאסור לעשות לילד לעשות בטיול כגון אומגות.. האם מותר לעשות חיסונים לקראת הנסיעה במצב כזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד