טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעלי לאחר ניתוח להסרת גידול שפיר בראש.החלמה תקינה ואנחנו שבעי רצון. היום לאחר שקם משינה. באיזור הניתוח הראש כמו התעוות , ולאחר זמן קצר הראש והאיזור חוזר לצורה הרגילה . אין שינוי בהרגשתו והוא מרגיש טוב . זה נראה כמו שקית מלאה נוזל שמטים לצד אחד הכל עובר לצד אחד , וכאשר 'מיישרים' את השקית הכל חוזר לקדמותו. כן כן כל איזור הניתוח (צורת הפרסה) מאד רך , להבדיל מהראש שלי באותו זה שהוא 'קשה'. האם יש סיבה לדאגה או שזה חלק מתהליך ההחלמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר