מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צ'יסטה בראשפוצי04/07/2010
לילה טוב
אין לי את כל הפרטים אחד לאחד ,אבל בכל זאת :
אני שואל לגבי אדם בן 70 שעבר לפני שלושה שבועות ניתוח של צ'יסטה ,נאמר לו לו שזה מולד,ובמשך הזמן הפסיק להתנקז לבד,עשו מספר חורים לאפשר לצ'יסטה להתנקז .
זה לחץ לו על מקום שפגע בזיכרון,
בסה"כ מרגיש טוב ,יש גם שיפור בזיכרון בבדיקות מעקב
אבל הבעיה שהוא ישן שעות על גבי שעות
האם זה נובע משינויים שכרגע עובר מוחו ?
יש לזה פרק זמן סביר עד שירגיש פחות עייף ?....או משהו שיחיק אותו יותר שעות ער ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה ראש
ד''ר יוסף גילבורד04/07/2010שלום פוצי
לא ברור לי מתי נותח אך האם עבר כבר הדמיית ביקורת של המוח כמו CT או MRI?
האם מקבל טיפול נוגד פרכוסים? אם כן האם נבדקו רמות בדם?
האם מקבל תרופות נוספות?
רק לאחר בירור הנקודות האילה ניתן לחשוב על שינויים רגילים של המוח כפי שהינך מגדיר\ה.
כמובן שכדאי להיות בקשר עם המנתח או המחלקה בו נותח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד ..........שאלה
פוצי07/07/2010שלום
הניתוח היה לפני שבועיים בערך
הוא אושפז ובסי טי ראו הצטברות של נוזלים
אולי ביום ראשון ינותח לניקוז שוב ,זה נדחה עקב לקיחת "אספירין " ,
מקבל עכשיו תרופה בשם "דנטואין "
האם התרופה בנוסף לפרכוסים עוזרת להוציא את הנוזלים שנאגרו ?
כמה זמן לוקחים את התרופה,יכול גם להיות לכל החיים ?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתו ציסטה בראש
ד''ר יוסף גילבורד07/07/2010פוצי שלום.
אם רק עכשיו עבר ניתוח , אילה שאלות שצריך להפנות למנתח כי אם אני לא רואה את הצילומים , קשה לי להתייחס מעבר למה שעניתי קודם.
על כל מקרה אם הבנתי נכון כעת מועמד לניתוח נוסף שנדחה בגלל נטילת אספירין אז יתכן שנוצר דימום משני לניקוז הציסטה ואזי יש צורך לנקזו( סיבוך מוכר)
הדנטויאין לא מיועד למניעת אגירת נוזלים אלא טיפול נוגד פרכוסים וצריכים להמשיך בהתאם למהלך תוך מעקב מרפאתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך וערב טוב
פוצי07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך וערב טוב
פוצי07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה בראש
ד''ר יוסף גילבורד08/07/2010פוצי שלום
כפי שציינתי קודם יש הרבה סיבות להיות ישנוני לאחר ניתוח מוח מעבר לשינויים רגילים במוח: תרופות,סיבוכים כירורגים כמו דימום, הגדלת חדרי המוח וכו'
אני חוזר וממליץ ליצור קשר עם המנתח ולהפנות אליו את השאלה , הוא זה שיודע איזה תרופות נתן, איזה ממצאים יש בהדמייה לאחר הניתוח והוא היחידי שיוכל לענות במדויק על שאלתך.
לדאבוני , יש להבין שבפורום שאנו מנהלים ובכלים העומדים לרשותנו, לא ניתן לענות במאת אחוזים על כל שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)