ד"ר גילבורד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר גילבורד
    דליה
    04/07/2010

יש לי כמה שאלות:
    1.בן משפחה עד לפני שנתיים היה מאובחן עם נכות נפשית 70%. לפני שנתיים עבר תאונת דרכים ונחבל קשה בראשו. עבר ניתוח מוח.עקקב תביעה לשירותים מיוחדים בביטוח הלאומי עשו לו וועדות רפואיות והורידו לו את הנכות הנפשית ל- 40% !!! האם זה מהלך הגיוני?
    2.אותו בן משפחה מעולם לא טופל תרופתית.לאחרונה בביקור אצל פסיכיאטר הוא החליט לתת לו פרפנן.קראתי שהכדור גורם לרעידות בגוף.זאת אומרת שאם לאחר חבלת הראש ברוך השם לא היו פירכוסים אז עכשיו עם הכדור הזה יזרזרו את בוא האפילפסיה
    ואני שואלת איך עושים דברים כאלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר גילבורד

הוספת תגובה

• נכותבביטוח לאומי + אפילפסיה ופרפנן

ד''ר יוסף גילבורד
    05/07/2010

1. זה לא התחום שלי. יחד עם זאת יכול להגיש ערער , רצוי בצירוף מסמכים מעודכנים של פסיכיאטר או בליווי חוות דעת רפואית.
    2. פרפנן ותרופות "נוירולפטיות" אחרות יכולה לגרום לפרכוסים במינון יתר. היום , הפסיכיאטרים אוהבים להשתמש יותר בתרופות אחרות כמו טגרטול או דפקין לאותן המטרות וללא תופעת לוואי של פרכוסים אלא להיפך כי הן בעצמן תרופות נוגדות פרכוסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו